A magyarok lecsaptak a tabajdi lovaspóló kupára

A hagyománynak megfelelően, augusztus utolsó hétvégéjén rendezték meg az Andrássy-Herendi Polo Cup-ot Tabajdon, ahol a magyar csapat győzedelmeskedett.

A Magyar Polo Club csodálatosan szép Tabajdi pályáján, napfényes időben került megrendezésre a nemzetközi lovaspóló bajnokság, melyen a magyar pólósok mellett olasz, szlovák, orosz, és argentin versenyzők küzdöttek a HERENDI Porcelánmanufaktúra csodálatosan szép kupáiért.

A közönség tagjai részére (ahol többek között hírességek is feltűntek) finom falatokat kínáltak fel, és a villányi Wunderlich Pincészet legjobb évjáratú borait is megkóstolhatták.

A háromnapos torna izgalmakban gazdag volt. Az augusztus végén már szokatlanul nagy kánikula miatt az elődöntők a késő délutáni órákban zajlottak. A vasárnapi döntőn végül a a magyar Cassiopeia csapatának sikerült legyőznie a Milánói Póló Club csapatát, és ezzel megszerezték a végső győzelmet, valamint Herendi kupát.

Bátran elmondhatjuk, hogy minden csapat és szurkoló emlékezetes élménnyekkel távozhatott a látványos és sikeres rendezvényről.

Legközelebbi torna: Fifty-Fifty Hungarian Cup szeptember 25-27. között.

2015.09.04.
Dr. Ivanics György
Fotó: Magyar Polo Club
Frissítve: 2022.09.15.

Hozzászólások