Krucsó Szabolcs bízik a magyar sikerekben!

Alig egy hét van hátra a CSI***-W Nemzetközi Díjugrató és Olimpiai Kvalifikációs Csapatverseny kezdetéig, mely június 27-30. között kerül megrendezése a Nemzeti Lovardában. Erre készül most Krucsó Szabolcs is – olvasd el Te is Szabolccsal készített interjúnkat!

„Most megnyertem a Szuperdöntőt Mezőhegyesen, a 25. Kanca és Mén versenyen, azelőtt pedig a Középkört Kiskunhalason, a középkört Bábolnán. Most nincsen rossz szériám. A nagyobb számokban most nem szoktam indulni, de a többiben nem panaszkodhatok.”- nyilatkozta Szabolcs a Lovasok.hu-nak az idei szezonban szerzett sikereiről. – „A jövőheti versenyt követően, ahogy annak vége, hétfőn már indulok is tovább Ausztriába ismét.”

Mi az oka, ami miatt a nagyobb számokban nem versenyzel?

„Chacco Blue II már nincs nálam, egy másik lovam sajnos megsérült, így olyan lovakkal foglalkozom most, akik fiatalok, akik még képzés alatt állnak.” – mint tudjuk, Chacco Blue II és Krucsó Szabolcs sikert sikerre halmoztak, azonban a ló nemrég új gazdához került.

Milyen lovakkal láthatunk a jövőhét végén?

„A versenyen Lady Winnerrel (Contendro I), egy kilencéves kancával indulok, egy fiatal hétéves holstein lóval, valamint egy oldenburgival, aki szintén a középkörben fog menni. Így három lóval készülök – kettővel a nagyobb számokban, egyel pedig a fiatal lovak között.”

Milyen megérzéseid vannak a versennyel kapcsolatban? Hogy érzed, hogy fogtok teljesíteni?

„Remélhetőleg, úgy gondolom, hogy azért nem hiába fogunk elindulni. A fiatal lóval nemrég Ausztriában második lettem egy fiatal ló döntőben, egy hasonló kétcsillagos versenyen. Ezek a lovak már nem kezdők, rutinosak, helyt fogunk tudni állni.

Remélem, hogy lesz egy kis magyar siker is ezen a versenyen – én személy szerint azt gondolom, hogy lesz!”

Ahogy a Lovasok.hu Csapata is!

Kövesd velünk a a CSI***-W Nemzetközi Díjugrató és Olimpiai Kvalifikációs Csapatversenyt és nyerj személyes találkozót egy díjugrató sztárral!

További információért olvasd el „Nézd Te is a CSI***-W-t és nyerj személyes találkozót egy díjugrató sztárral!” című cikkünket!

2019.06.22. Frisch Andrea, Lovasok.hu szerkesztősége
Kép forrása: Canva
Frissítve: 2022.08.19.

Hozzászólások