Nézd Te is a CSI***-W-t és nyerj személyes találkozót egy díjugrató sztárral!

Alig egy hét van hátra a CSI***-W Nemzetközi Díjugrató és Olimpiai Kvalifikációs Csapatverseny kezdetéig, mely június 27-30. között kerül megrendezése a Nemzeti Lovardában. Látogass el az eseményre, nézd meg díjugratás kiemelkedő szereplőit és nyerj látogatást egy díjugrató sztárhoz!

Az idei év különleges, hiszen a versenyen nem csak pénznyereménnyel gazdagodhatnak az indulók, de most dől el, melyik ország díjugrató csapata vehet részt a 2020-as tokiói Nyári Olimpiai Játékokon.

„A CSI***-W Nemzetközi Díjugrató és Olimpiai Kvalifikációs Csapatverseny négy napja alatt 14 versenyszám zajlik majd, ezek közül négyben szerezhetnek a lovasok világranglista pontot, amivel egyéni kvalifikációt szerezhetnek. A verseny összdíjazása 132.000 EUR.” – a tét tehát kétségkívül óriási!

A rendezvényszervezők telt házas napokra készülnek – már folyik az előkészület a lelátók körül és a várhatóan több, mint 300 lónak a fix boxok mellett gondoskodnak a mobil boxok felállításáról is.

Most duplán megéri nyomon követni az eseményeket!

A verseny izgalmas pillanatait szeretnénk még inkább fokozni, ezért azok között, akik figyelemmel kísérik az eseményt NYEREMÉNYJÁTÉKOT hirdetünk!

Mindazok, akik beküldik versenybeszámolójukat vagy az eseményről készült fotósorozatukat a CSI***-W Nemzetközi Díjugrató és Olimpiai Kvalifikációs Csapatversenyről eséllyel indulnak a sorsoláson!

A díj pedig nem más, mint egy személyes találkozó egy díjugrató sztárral!

Téged is vonz a díjugratás? Tele vagy kérdésekkel, hogyan lehet továbbfejleszteni ugrató képességeidet? Esetleg az edzéseiddel kapcsolatban jönne jól némi támogatás? Ezekre a kérdésekre most akár a Magyarország legjobb díjugratóinak egyike is megadhatja Neked a választ!

Ugye, hogy jól hangzik? Kövesd nyomon a június 27. és 30. között zajló CSI***-W-t, küldd be publikálható írásodat vagy fotósorozatodat a szerkesztoseg@lovasok.hu címre 2019.07.07-ig és NYERJ!

*Jelentkezéseddel tudomásul veszed és elfogadod a nyereményjátékunk szabályzatában foglaltakat.

 

Forrás: http://csiobudapest.hu
2019.06.20. Frisch Andrea, Lovasok.hu szerkesztősége

Fotók: Pixabay.hu

Hozzászólások