A Moody Mares U25-ös Grand Prix Magyar Balázsé

A Grand Prix sorozat második szilvásváradi állomásán a Moody Mares lovasbolt által támogatott U25-ös korosztály 135 cm-es nagydíjának alappályáját tizenegy páros tudta hibapont nélkül lelovagolni.

A mai világban ritka, de fiú lovas nyerte az utánpótlás korosztály nagydíját, ifj. Petrik Béla tanítványa, Magyar Balázs Miss Mary Soames „F” nevű lovával a leggyorsabb hibátlannal megnyerte a versenyszámot, akinek Antalné Géczi Emese versenyigazgató, Kunné Fekete Alexandra versenybíró, Szotyori Nagy Kristóf a Díjugrató Szakég elnöke és Vándor Zsófia a Moody Mares támogatott lovasa gratulálhatott az eredményhirdetésen.

A második helyen is egy fiú lovas, Varga Marcell végzett, aki a GSH Team színiben Aranykapu Con Lordannal érte el pályafutása egyik legnagyobb sikerét.

A Moody Mares U25-ös Grand Prix harmadik helyén a Szilvásváradon fedettpályás bajnoki címet nyerő, Benedek Adél végzett La Digue nyergében.

A negyedik, ötödik, hatodik helyen a mórahalmi Kiss testvérek végeztek, Lizanna és Maja, míg hetedik lett a diósgyőri, Kisgergely Kata Csenge, nyolcadik Bódai Hanna.

Forrás: dijugratoszakag.hu
Kép: Canva
2023.06.26.

Hozzászólások