Kedves Lovasok! Ismét Vaquero nap lesz Sajópálfalán!

Tanulságos gyakorlati bemutató kerül megrendezésre 2019. június 22-én Sajópálfalán lótartással kapcsolatos szakmai előadással egybekötve a Tudatos Lovas Iskola szervezésében.

A Tudatos Lovas Iskola szerint minden lovas valahol lókiképző is. Milyen igaz, hiszen tudnunk kell, hogyan formálhatjuk lovunkat, hogyan taníthatunk neki új dolgokat és küzdhetünk le vele közösen akadályokat még akkor is, ha “készen”, tökéletesen belovagolva kerül hozzánk.

Ahhoz, hogy hatékonyan és erőszak nélkül legyünk képesek alkalmazni az egyes technikákat, sok türelemre és tanulásra van szükség!

Pontosan erre jók többek között a Tudatos Lovas Iskola kurzusai is. Segítenek az elmélet elsajátításában és gyakorlatba ültetésében. Ha még nem jártál hasonló kurzuon, a június 22-én megrendezésre kerülő esemény tökéletes alkalom arra, hogy betekintést nyerj az együttműködőség kialakításán alapuló képzési technikák világába.

A rendezvényen a következő kérdésekre kaphatsz választ a Tudatos Lovas Iskola vezetője, Halász Péter és lova, Vaquero segítségével:

  • Hogy fog a lovam röviden járni?
  • Zabla nélkül hogy fog feligazodni?
  • Hogy tudom elérni az összeszedettséget?
  • Mitől lesz emelkedett a járása?
  • Hogy tudom elérni, majd megtartani az elengedettséget minden jármódban?

“Kinyitjuk a földi munka kincsesládáját, és keressük a lovas érzést! 🙂 “

A lovas gyakorlatokat követően dr. Szeghő Zsolt állatorvos tart előadást Szirmabesenyőn a ló helyes takarmányozásáról, a kólikáról, a különböző lóbetegségekről, azok megelőzéséről, és a védőoltásokról. Az előadás után szabadon lehet majd kérdéseket feltenni.

A 2019.06.22-ei program:

8:00 fedett pálya: gyakorlat Vaquero-val.

~11:30-13:00 ebédszünet

13:00: dr. Szeghő Zsolt állatorvos előadása

A belépés a Tudatos Lovas Iskolásoknak 1.500 Ft, külsős lovasoknak 3.000 Ft

Vegyél részt az eseményen, és ha meghozza a kedved, hogy jobban elmélyülj a lókiképzés fortélyaiban, jelentkezz a Tudatos Lovas Iskola kurzusaira is Lovasok.hu Kártyáddal kedvezményesen! A részletekért tekintsd meg Partnerünk adatlapját!

 

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek!

2019.06.07. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu Szerkesztősége

Képek: Tudatos Lovasiskola

Hozzászólások