Ha még nem találtál rá a megfelelő lovardára, itt a helyed! Csatlakozz egy fiatalos, lendületes csapathoz a Bellandor Lovasközpontban!

A Bellandor Lovasközpont alapítóinak célja az volt, hogy létrehozzanak egy olyan lovas létesítményt a főváros vonzáskörzetében, ahol a városi forgatagtól elszakadni vágyó lovasok nyugodt, természetes helyen lelhetnek kikapcsolódásra.

Együtt tartani, újra összehozni a lovakat és a természetet az emberekkel ebben a mai rohanó Világban… Néha nagyon nehéz feladatnak tűnhet, de a Bellandor Lovasközpont az egyik bizonyíték arra, hogy mégsem lehetetlen!

A Zsámbéki-medence igazán nyugodt, barátságos hely és könnyen megközelíthető a fővárosban élő lovasok és pihenni vágyók számára.

Fiatalos, lendületes csapatuk mindent megtesz, hogy a lovasközpont látogatói számára a lehető legsokoldalúbb szolgáltató rendszer működhessen. Valóban több mint lovarda, de lovardaként önmagában is remekül megállja a helyét.

Mitől is olyan sokoldalú ez a hely?

Az európai színvonalú felszereltséggel bíró lovardában bértartás is rendelkezésre áll és a környék kellemes tereplovaglási lehetőséget biztosít.

A kiránduló vendégek részére infra és finn szaunával, valamint jacuzzival ellátott szállás is foglalható a lovasközpont területén.

A Bellandor Lovasközpont díjlovas és díjugrató rendezvények, versenyek, rajtengedély vizsgák és továbbképzések mellett iskolai lovasoktatás, gyermek és felnőtt lovagoltatás helyszíne is egyben.

Ha szeretnéd egy ilyen sokoldalú, remek hangulatú lovardában fejleszteni lovas tudásodat, tekintsd meg a Lovasok.hu Kártya elfogadóhely adatlapját, hiszen kártyabirtokosként kedvezményesen vehetsz részt lovasoktatáson a Bellandor Lovasközpontban!

 

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek!

2019.04.28. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu szerkesztősége

A képek forrása: Bellandor Lovasközpont

 

Hozzászólások