Egyedi pólók mindenkinek, kiváló minőségben!

Szeretnéd jópofa, mégis hasznos ajándékokkal meglepni szeretteidet, de már kifogytál az ötletekből? Szívesen jelensz meg szellemes jelmondatokkal színezett egyedi öltözékben? Legújabb partnerünk, a Pamutlabor hatalmas választékával és egyedi ötletek megvalósításával igyekszik minden ügyfelének kedvére tenni!

Tekintsd meg az alábbiakban Partnerünk rövid bemutatkozóját és engedd szabadjára a fantáziádat!

“Mi vagyunk a PamutLabor és arról álmodunk, hogy pólómintáinkkal mindenki eltudja mondani a véleményét, viselni azt amit gondol és szeret… Fontos számunkra, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő pólómintát és büszkén viselje az idők végezetéig.

Számunkra az Ügyfél elégedettséges és minőség a legfontosabb, a dobogó legfelsőbb fokán áll ez a két tényező! Összegezve modern fiatalok vagyunk, akik imádják a pólókat és a munkájukat, mellyel évtizedeken át szeretnének foglalkozni.

Tökéletes nyomat, szuper alapanyag!

A mi pólóink digitális textilnyomtatással készülnek, ami közvetlenül az anyagba nyomtat! Hosszú évek alatt kísérleteztük ki a tökéletes technikánkat. Az eredmény: élénk színek és garantált kopásmentesség!

Ezeket a pólókat viselni is szeretni fogod. Akár a testhezálló fazont kedveled, akár a hagyományosat, a simogatni való 100% pamut pólóinkat imádni fogod! Minden minta 13 fazonban elérhető, így a választás a Tiéd.”

Ha ez a kis bemutatkozó máris megihletett, figyelmedbe ajánljuk a Pamutlabor Lovasok.hu Kártya elfogadóhely adatlapját, ahonnan megtudhatod, milyen kedvezményeket vehetsz igénybe Kártyabirtokosként!

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek!

2019.06.20. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu Szerkesztősége

Képek: Pamutlabor

 

Hozzászólások