25 millió forintot is kaphatnak a lovas egyesületek

Egy új pályázat segít a lovas egyesületeknek a közösségépítésben és a hagyományok ápolásában: akár 25 millió forintot is kaphatnak most úgy, hogy abból semmit sem kell visszafizetniük. A Lovasok.hu pályázatíró partnerével ráadásul előzetes befizetés, költség nélkül, tisztán sikerdíjas alapon is pályázhatnak. 

Milliókkal díjazzák a lovas egyesületek jó ügyeit

Lovardák, lovas egyesületek számára nagyszerű lehetőség az "EFOP-1.3.5-2016 Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével" pályázat, hiszen a kiírásban szereplő cél, a közösségfejlesztés és a közösségi programok szervezése több ponton összevág a lovas egyesületek mindennapi tevékenységével. 

Támogatást kaphatnak például a szülők, gyerekek, nagyszülők közös programjai, különféle tréningek, és az olyan hagyományőrző rendezvények, amik tömegeket mozgatnak meg. 

Támogatott célok:

  • Generációk közötti kapcsolattartás, együttműködés, kommunikációt tartalmazó események szervezése; 
  • Közösségfejlesztés, helyi hagyományok ápolása, közösségi aktivitást célzó események, rendezvények szervezése;
  • Családok megerősítését, fiatalok felelős életre nevelését segítő programok támogatása;
  • Önkéntességre való hajlamosság növelése;
  • Együttműködés a helyi szervezetekkel:

    • a projekt céljához illeszkedő társadalmi szervezetekkel,
    • a települési önkormányzattal

Pályázók köre: Budapest és Pest megyén kívüli székhellyel rendelkező alapítvány, egyesület, szövetség, nonprofit cég, egyház mely rendelkezik az alábbi TEÁOR-ok valamelyikével: 8899, 9499 és 2014-2015 évben összesen legalább 2 M Ft bevétele volt.  Támogatási kérelem benyújtására csak a 2014. január 1-jét megelőzően bírósági nyilvántartásba vett szervezet jogosult.

Támogatás összege: 18-25 M Ft

Támogatás mértéke, előleg: 100%-os vissza nem térítendő. Előleg: 25-50%

Beadás kezdete: 2016. szeptember 18-tól. 

Sikerdíjas pályázatírás

A Lovasok.hu pályázatíró partnere 100%-ban sikerdíjas alapon, minden előzetes regisztrációs díj, vagy egyéb költség nélkül segít a pályázatok megírásában, vállalja azok teljes körű ügyintézését. Ha van olyan egyesületed, alapítványod, ami a fent leírtak szerint pályázhat, kattints és jelentkezz most:

2016.08.30. 

Hozzászólások