Villámgyorsan nyerte futamát a favorit ügető: Sanger MS

A bajnokok bajnokai csatáztak a Kincsem Park augusztus 27-i ügető versenynapján. Sanger MS és gyorslábú barátai kilenc futamban, köztük számos díjban, emlékversenyben és hendikepben csilloghattak, így a ragyogó napsütés már csak hab volt a tortán. Lemaradtál a futamokról? Képbe hozunk!

Kilenc futam, köztük számos hendikep verseny várta az ügető lovakat a Kincsem Park pályáján, az augusztus 27-i ügető versenynapon.

Veretlenségi sorozatát tovább folytathatta a négyéves finn import Asterix Evo, aki negyedszer is magabiztosan győzött, ezúttal a Good Love River Díj lett az övé.

Két részben került megrendezésre a fiatalabb, rutintalanabb lovak számára az Arvid Díj. A második felvonásban a sokszor renitens Uránia RG-nek jót tett, hogy új hajtóval indult. Mitja Savic ült a sulky-jában, és a befutóban begyorsulva nem volt kérdés, hogy nyernek-e.

Hetedik alkalommal tűzték programra a Sárközi Mária Emlékverseny Hendikepet. Török István idomárhajtó felesége, a népszerű “Basa Mari” rengeteg időt töltött a pályán, közel negyven éven át elkötelezett híve volt a lóversenynek. Nem csupán lelkes lóversenyrajongó volt, sokáig tulajdonosként is részt vett a sportág mindennapi életében.

A tiszteletdíjakat a Török és Sárközi család ajánlotta fel és adta át. A tavalyi győztes Lakatos Csabának nem sikerült a duplázás Jubilee Hut-tal, a dobogó harmadik fokára ügettek fel. Turranot Matto kedvező pozícióját kihasználva nyolc lovat utasított maga mögé a finisben.

Több, az utóbbi időben nagydíjban is megfordult ügető vett részt az Opal River Díjban. Itt a klasszikusokban is megmérettetett Urban Legend zsebelte be a tiszteletdíjat, méghozzá egy bravúros előzéssel.

Tíz év, 147 verseny, 29 győzelem, 48 helyezés – nem akármilyen pályafutást tudhat magáénak a rádiházi tenyésztésű Diamond River. Az ő tiszteletére kiírt Diamond River Díjban az év egyik legnagyobb sztárját, Sparkatus Ans-t előzte meg a tudását mindig hűen adó Sanger Ms.

Tovább az augusztus 27-i ügető verseny nap részletes beszámolójára >>

 

A következő ügető versenynap szeptember 2-án a Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show-n lesz a Kincsem Parkban:

A versenyekről közvetít a 

2016.08.29. Forrás és fotó: Kincsempark.hu

Hozzászólások