PRESTIGEair: a kobak, ami kánikulában sem melegít

Itt a nyár, a napsütés, a hosszú nappalok és még hosszabb lovaglások időszaka, de te alig várod, hogy leszállj a lóról és levehesd végre azt a borzasztó, meleg a kobakot? Ne csak levedd, cseréld is le rögtön a Casco új PRESTIGEair kobakjára és élvezd hideg fejjel a nyári lovaglásokat.

A lovas rendőrök is Casco PRESTIGEair kobakban ülnek nyeregbe

A PRESTIGEair kobakkal a CASCO fejlesztői egy olyan új kobak megalkotását tűzték ki célul, mely szellőzés és kényelem szempontjából egyedülálló.

A megoldást a természet nyújtotta: az új PRESTIGEair sisak felületén a méhek által épített lépsejtek mintázata található meg. Ez a lépsejt mintázat nemcsak a dizájnt tekintve mestermű, hanem a szorosan egymás mellett található, apró szellőző nyílások által a kobak szinte teljes felületén maximális légáteresztő tulajdonsággal is bír. Ezáltal a PRESTIGEair az extrém fizikai igénybevétel és a magas hőmérsékleti viszonyok ellenére is mindig egyenletes és kellemes klímát biztosít viselőjének.

CASCO PRESTIGEair kobak: minden színben és minden irányból lenyűgöző

A kimagasló kényelemérzetet a fejformához kiválóan illeszkedő puha kesztyűbőr belső rész, valamint a sisak belsejében található feszes háló biztosítja. Mivel a lovas feje a sisak felső része helyett kizárólag csak az elasztikus hálóval érintkezik, a kobak tökéletesen illeszkedik minden fejformához. Ez a különleges megoldás ráadásul hatékonyan segíti elő az izzadság elpárolgását is.

A maximális biztonság elérése érdekében a CASCO csapata újonnan kifejlesztett védelmi elemeket is felhasznált a PRESTIGEair kobaknál. Ennek köszönhetően az új kobak használat közben kiemelkedően stabil érzést nyújt és hatékonyabban nyeli el a fejet érő esetleges ütéseket is.

Természetesen az új PRESTIGEair kobakot is a CASCO termékekre jellemző prémium minőség, igényes kidolgozás és egyedi stílus jellemzi.

Rengeteg nyomós érv szól a Casco PRESTIGEair mellett. De már ez a hat is meggyőző:

  • Lépsejt mintázatú szellőzőrendszer: maximális légáteresztés és kiegyenlített fejklíma, köszönhetően a számos apró szellőzőnyílásnak a kobak szinte teljes felületén.
  • Prémium komfort kialakítás: kézzel vart puha kesztyűbőr bélés és pántrendszer.
  • Optikai tuning: a matt hasított bőr és a fényes felületek kombinációja fokozza az exkluzív összhatást.
  • Monocoque in mold Combi héjszerkezet: kívül robosztus Hard-shell héjszerkezet, belül könnyű „in mold” váz, új könnyűsúlyú kombinációja az ütéselnyelő EPS belső váznak és a kemény külső héjnak.
  • Megnövelt tarkóvédelmi zóna: a hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás.
  • PRESTIGEair kobakodhoz prémium minőségű sisaktartó dobozt is kapsz.

CASCO: az európai sisakmanufaktúra

A családi tulajdonban lévő német CASCO cég kizárólag prémium minőségű fejvédők gyártására fókuszál, melyek a legmagasabb szintű védelmet, funkcionalitást és kényelmet biztosítják. Ám a CASCO több, mint egy kivételes dizájn-koncepció: az egyedi formavilág és exkluzív megjelenés mellett jól átgondolt fejlesztések sora teszi a céget Európa egyik vezető sisakmárkájává.

A CASCO termékpalettáján az egyedi kerékpár-, lovagló- és sísisakok mellett saját fejlesztésű síszemüvegek, valamint fotokromatikus napszemüvegek is megtalálhatók.

Olimpiai bajnokok fejlesztik és tesztelik a CASCO termékeit

Az elmúlt években a cég számos saját szabadalommal hívta fel magára a nemzetközi szakma figyelmét. A márka sikerei egyenes következményei az állandó fejlesztésnek, a szigorú terméktesztelésnek. Emellett a CASCO többek között számos olimpiai és világbajnokot is bevon az új termékek fejlesztésébe.

A CASCO prémium minőségű lovas kobakjai megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak és az új VG1-es szabványnak, mindemellett a cég a „The Style of Protection” mottó szellemében a divatos megjelenésre is kiemelt hangsúlyt fektet.

Lovagolj nyáron is hideg fejjel: nyerj PRETIGEair kobakot a CASCO-tól

Válaszolj helyesen néhány egyszerű kérdésre 2017. június 2. és 2017. június 9. között és nyerj egy PRESTIGEair kobakot:

Játékszabályzat

1. A játék szervezője

A nyereményjáték szervezője a Pegazus Online Média Kft.

2. A nyereményjátékban való részvétel feltételei

2.1 Engedélyezett résztvevők

A nyereményjátékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki kitölti a fenti “Nyerj egy PRESTIGEair kobakot a CASCO-tól” űrlapot.

18 év alattiak nem vehetnek részt a nyereményjátékban.

2.2 Nem engedélyezett résztvevők

A Játékban NEM vehetnek részt a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói, valamint egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói.

2.3 A játék időtartama

A sorsolásban azok a járékosok vesznek részt, akik 2017. június 9-én 23:59-ig kitöltik a “Nyerj egy PRESTIGEair kobakot a CASCO-tól” űrlapot.

A sorsolás eredményét 2017. június 12-én 16:30-ig közli a nyertessel a nyereményjáték szervezője.

3. A játék lefolyása, nyeremény

3.1 Nevezés

A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik: A Játékos kitölti a “Nyerj egy PRESTIGEair kobakot a CASCO-tól” űrlapot.

3.2 Nyeremény

A nyereményt (1 db Casco PRESTIGEair kobak) a “Nyerj egy PRESTIGEair kobakot a CASCO-tól” űrlap kitöltői között sorsolja ki a szervező.

3.3 A nyeremény átvétele

A győztes Játékost a “Nyerj egy PRESTIGEair kobakot a CASCO-tól” űrlapon megadott e-mail címen értesítjük. A Főnyeremény másra át nem ruházható és készpénzre nem váltható. A nyertes Játékos a feladó e-mail címére köteles az Értesítés kézhezvételét követő 3 munkanapon belül visszaigazolni az Értesítést. Amennyiben a nyertes Játékos a fenti határidőn belül az Értesítést nem igazolja vissza, úgy a Szervező tartalék nyertest jelöl ki.

3.4 Hozzájárulás

A Játékos részvételével elismeri, hogy teljes körűen megismerte és megértette a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.

4. Adatkezelés

A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Pegazus Online Média Kft. a játékosok személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye, és a jelen játék lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, továbbá marketingtevékenysége során felhasználja.

2017.06.02. Lovasok.hu

Hozzászólások