A tenyészet jelszava: “jó lovat jó áron.” – Csikós Sporthorses

A Csikós és Társa Kft. csapatának tagjai 2019. szeptember 20-22. között Bábolnán versenyeztek.

 

A hétvége rengeteg meglepetést tartogatott. Új helyszín, más akadályok.

Korosztályos lovaink ennek függvényében remekül szerepeltek.

N-Chacco’s Cento ( Center×Chacco Blue) 6 éves pej kancánk Hegedűs Kristóffal 120-125 cm-es magasságon kétszer lett 1. helyezett és egyszer 2. helyezett.

N-Balourouge de Semilly ( Kalaska de Semilly×Baloubet du Rouet) 6 éves sárga kancánk Kristóffal a szombati nap a 6 éves kategóriát megnyerték.

N-Diagesmaray (Epsom Gesmeray× Diarado) Kristóffal egy szép hibátlan pályát teljesítettek 120 cm-es magasságon.

N-My Play Kalaska  (Kalaska de Semilly×Replay) 6 éves sárga kancánk vasárnap megnyerte lovasával Annus Timivel a 6 éves kategóriát.

A két 5 éves lovunk O-Kannarock és O-Rockabilly (Rock and Roll Semilly) is fölényesen teljesítették Kristóffal a 3 nap megmérettetéseit.

Gratulálunk.

A tenyészet jelszava: “jó lovat jó áron.”

“Engedjék meg, hogy bemutatkozzunk mint Csikós és Társa Kft. sportló tenyészet. Főbb célunk, hogy a leendő új tulajdonos egy olyan lovat tudjon ménesünkből kiválasztani, amit akár a születésétől kezdve nyomon követhet. Lehet fiatal, beversenyzett, de akár gyerekló is.

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot vagy személyesen ellátogatni hozzánk.

Bővebb információ: csikoshorses@gmail.com vagy hívja az ügyvezetőt: 0630/9425646.

Ha a napi munkánkat szeretné figyelemmel kísérni, akkor látogasson el a Facebook profilunkra: https://www.facebook.com/sporthorses.csikos.1

Fotó: Canva
Frissítve: 2022.08.19.

Hozzászólások