Tavaszi-őszi tisztítókúra lovaknak

Méregtelenítés és vértisztítás gyógynövényekkel

A Fitocavallo receptek nagy része méregtelenítő hatással is rendelkezik. Ez a terápiás eljárás a 21. század egyik nagy kihívása, hiszen ennyi, a lovak szervezetére is veszélyes méreg, mint napjainkban, talán még soha nem volt a Földön.

A TOXIL recept az általános tisztítókúra eszköze, azaz akkor javasolt, amikor még nincs kifejezett (erős) tünete a mérgek felhalmozódásnak. A toxikus, azaz mérgező anyagok szövetekben lerakódása idővel különféle betegségek kialakulásához vezet.

A rendszeres méregtelenítés segítségével megelőzhetőek azok az elváltozások, melyek előbb-utóbb szinte minden bizonnyal megjelennek a legtöbb lovon. Megelőzni a betegségeket könnyebb, mint kezelni!

Gyógynövényes kezelés

Csontkovács (kiropraktika), mágnes terápia, masszázs, akupunktúra és akupresszúra kezelések után javasolt egy-két hónapig a TOXIL recept gyógynövényeivel megtámogatni a megkezdődött gyógyulást.

Bármilyen gyógyszeres kezelést követően érdemes egy tisztító kúrát (min. 4 hét) beiktatni a ló életébe, lehetőleg a HEPA májregeneráló recepttel együtt. Ez az eljárás a méregtelenítő és az általános anyagcsere-folyamatok felgyorsításával egy jó alapot ad a gyógyuláshoz és a szövetek megtisztulásához.

Egy tavaszi gyógynövényes tisztítókúra után a bőr, a szőr, a sörény, a farok és a paták minősége javul, az ízületekben lerakódott salakanyagok a vérbe kerülve kiválasztódnak, és a vesék és a máj működése fokozódik. Első alkalommal javasolt legalább 3 hónapos kúra formájában alkalmazni a keveréket, utána minden tavasszal és ősszel elég egy-egy hónapos kúra.

A TOXIL recept gyógynövényei összekeverve, 1 kg-os tasakokban a www.dzsar.hu oldalon vásárolhatóak meg.

Tanácsra van szükséged?

Tölts ki egy meridián kérdőívet a www.fitocavallo.hu oldalon, majd az alapján Marton Zsódia felveszi Veld a kapcsolatot e-mailben. Amennyiben fotót is mellékelsz a kérdőívhez (a megadott paraméterek alapján), úgy még biztosabb a gyógynövény-receptajánlás hatékonysága. Kérdésedet e-mailben is felteheted a loherba@dzsar.hu e-mail címen, vagy a Fitocavallo Facebook oldalán.

2015.02.13. Marton Zsófia,fitocavallo.hu
Fotó: canva.com
Frissítve: 2022.08.24.

Hozzászólások