keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Pillantás a világranglistákra


Közel az olimpiához az európabajnok, Rolf-Göran Bengtsson vezeti a díjugratók világranglistáját, a díjlovasok élén pedig továbbra is Adelinde Cornelissen áll. A lovastusa legjobbja pillanatnyilag a brit military lovas, William Fox-Pitt.

Rolf-Göran Bengtsson
Rolf-Göran Bengtsson

Adelinde Cornelissen
Adelinde Cornelissen

William Fox-Pitt
William Fox-Pitt


A világ Top 10-es ranglistái folyamatos mozgásban vannak. Bár a lista elején továbbra is a svéd Rolf-Göran Bengtsson foglal helyet, a díjugrató világranglistáján kisebb-nagyobb változások figyelhetőek meg. A francia lovas, Kevin Staut a tizedik helyről ugrott  az előkelő második helyre, mögötte a harmadik helyen a kanadai Eric Lamaze és a svájci Pius Schwizer osztozkodik.
A díjlovasok táborában a holland nemzetiségű Adelinde Cornelissen és lova Jerich Parzival áll a lista élén annak ellenére, hogy hosszabb ideig nem tudtak versenyezni. Őket követi a második helyen Laura Bechtolsheimer és Mistral Hojris, harmadikként pedig Matthias Alexander Rath és Totilas szerepel a dobogó alsó fokán.
A lovastusa ranglistáját változatlanul a brit William Fox-Pitt vezeti, megelőzve az ausztrál Andrew Nicholson-t és az amerikai Boyd Martint.


Deák Anette Stefanie, Lovasok.hu
Forrás: FEI

Kapcsolódó cikkeink:

Rolf-Göran Bengtsson Casall la Silla Lyon-ban nyertek >>
Megvédte Világkupa Döntő győztes címét Adelinde Cornelissen >>

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés