Jönnek a DecaLovastáborok! – Pályázz lovastáboroddal és nyerj ingyenes terméktesztelést! (x)

Szeretnéd a nyári lovastáborban tesztelni a Fouganza legújabb termékeit? Idén először erre is lesz lehetőség. Próbáld ki ingyen, szerezz saját tapasztalatot, és véleményeddel segítsd munkánkat! Ha eddig nem próbáltad, lehet, hogy most fogod megszeretni.

Lassan elkezdődik minden nyári lovastábor szervezése, így felfedtük számotokra az idei meglepetésünket. Egy teljesen új kezdeményezést. Bízunk benne, hogy sikeres lesz, és hagyományt teremthetünk vele.

Idén januárban az egyik meetingen a lovas kollégákkal egy szuper ötletünk támadt. Vannak termékeink, melyeket abból a célból veszünk le készletről minden évben, hogy azokat lovas kollégáink kipróbálhassák a képzéseken. Fontos, hogy megismerhessék tulajdonságaikat, mielőtt vásárlóinknak tanácsot adnak velük kapcsolatban. Hiszen így tudunk hitelesek lenni a mindennapokban.

Na de mi lenne, ha ezeket a termékeket nem csak mi próbálhatnánk ki, hanem kiadnánk tesztelésre a felhasználóinknak is? Hiszen az ő véleményük az, ami legjobban tudja segíteni termékmérnökeink fejlesztői munkáját. Tavaly is volt már egy sikeres Fouganza tesztnap Győrben, melyet idén Dunakeszi szervez meg egy kicsit más formában, nyergeinket pedig eddig is bárki ingyenesen tesztelhette.

Minden teszttermékünk egy helyen!

Most azonban továbbgondoltuk ezt, és egy kicsit nagyobb volumenű dologra készülünk: kiválasztunk az ország négy régiójából egy-egy egyhetes nyári lovas edzőtábort, ahová egy-egy kollégánk elviszi az összes teszttermékünket a tábor teljes időtartamára, és a tábor első napján tart róluk egy miniképzést.

A termékeket ingyenesen bocsátjuk a résztvevők rendelkezésére, cserébe mindössze hiteles és pontos, segítő szándékú visszajelzéseket, értékeléseket szeretnénk kapni velük kapcsolatban a rendszeres lovasoktól. Hogy ami jó, azt még jobbá tehessük, amivel pedig kevésbé elégedettek, azon javíthassunk. Erre a lehetőségre május 15-ig lehet jelentkezni, egy rövid pályázati anyag leadásával, melyet a Fouganza, A lovas mindennapokért – Facebook oldalunkon találhattok meg.

Milyen termékeket tesztelhettek?

A táborba viszünk lovaglónadrágokat, lovaglókesztyűket, kobakokat, lovaglócsizmákat, nyeregalátéteket, fülvédőket, nyeregemelőket, lábvédőket, nyergeket, és kantárokat. Ezen kívül a táborok résztvevőit megajándékozzuk egy-egy csomag jutalomfalattal, és lehetőséget biztosítunk rá, hogy további Fouganza termékeket nyerhessenek a táborozók.

Várjuk beérkező pályázataitokat!

2019.05.10. Decathlon

Hozzászólások