Befogadót keres Tesco, a bájos póni

Befogadót keres a NOÉ Állatotthon Alapítvány kis védence, Tesco, a 2007-es születésű herélt póni, aki 2008-óta él a menhelyen.

Még 11 képünk van Tescoról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Tesco igazi kis fenegyerek, mindig mindenbe beleüti az orrát, ahogy az egy pónihoz illik. Huncutsága ellenére azonban nagyon könnyen kezelhető, vezethető, lábait feladja, gyerekszerető. Több komoly hasi műtét is a háta mögött áll, melyek következtében sérvek alakultak ki a hasfalán. Komoly munkára soha nem lesz alkalmas.

Tesco oltott, chippel és lóútlevéllel rendelkezik.

 
 

Kizárólag olyan helyet keresünk számára, ahol nappal legelőn lehet, és van/vannak más lovak is. Éjszakára pedig minimum egy szélvédett beálló biztosított legyen számára. Bértartásba nem kerülhet. 

Lovainkat szigorú feltételekkel és szerződéssel adjuk ki. Többször is el kell hozzánk jönni személyes találkozóra, illetve mi is megtekintjük a leendő tartási helyet. A befogadónak vállalnia kell a ló rendszeres oltását, féreghajtását, szakszerű körmöltetését, fogainak rendszeres ellenőrzését és szükséges kezelését, valamint az esetlegesen felmerülő állatorvosi költségeket is.

Még 11 képünk van Tescoról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Mint más védenceink esetében, ezúttal is szeretnénk hangsúlyozni, hogy nem mindenáron megszabadulni szeretnénk Tescotól, és nem az első, hanem a póni számára legideálisabb jelentkezőnek adjuk oda. 
 

A bemutatkozó leveleket a lomentes@noeallatotthon.hu e-mail címre várjuk.

2015.02.04.
Forrás és fotók: Noeallatotthon.hu

 

Hozzászólások