Lovasiskolák karácsonyi show-ja

A Magyar Lovassport Szövetség Szabadidős Szakága pályázatot hirdet tagegyesületeinek. A pályázat célja a közösségépítés a lovardában, részvétel a szabadidős közösség életében.

Lovasiskolák karácsonyi show-ja

A pályázat leírása: A lovasiskola lovasiskola minimum 5 fő szereplésével show-t forgatnak saját lovardájukban. Az öltözet és a lovak felszerelésére vonatkozóan előírás nincs, korosztályos megkötés sincs, viszont a kobak használata minden lovon „lévő” személy esetében kötelező, ugratás esetén a gerincvédő is. Ez a felnőtt szereplőkre is vonatkozik, hiszen legfőbb célunk az értékközvetítés. A lovasok által megálmodott bármely koreográfia képekből összevágott videómontázs vagy videó-felvétel formájában zenés aláfestéssel kerüljön megszerkesztésre. Címe is legyen a show-nak és a téma a: Karácsony legyen.

A támogatás az egyesülethez tartozó lovasiskola tárgyi eszközeinek fejlesztésére, pontosabban lovasfelszerelés vásárlására fordítható.

Támogatottak köre: A Magyar Lovassport Szövetség azon tagegyesületei, akik 2021-es tagdíjukat befizették és rendelkeznek legalább egy regisztrált szabadidőlovassal.

Az elbírálás a közösségi médián közönségszavazással történik.

Első helyezett 150 000Ft, második 100 000Ft, harmadik helyezett 50 000Ft.

Az anyagokat az egyesület megnevezésével, a show címének, a kapcsolattartó elérhetőségeivel és a minimum egy fő szabadidőlovas megnevezésével kérjük elküldeni a Szabadidős Szakág facebook oldalának üzenetben.

Beküldési határidő: 2021.12.22.12.00. Közönségszavazat kezdete és az anyagok feltöltése aznap 14 órakor. A szavazás lezárása 2021.12.27.

Hajrá szabadidőlovasok!

2021. 11. 10.
Forrás: szabadidolovas.lovasszovetseg.hu
Kép: lovasok.hu

Hozzászólások