Lótartóhelyek örök problémája: betonozás, tereprendezés, bontás és építés. Segítünk!

Egy jó lótartóhely kulcsa a megfelelő tartástechnológia, tehát a jó takarmányozás és a biztonság. Törekedni kell a személyi- és az állati sérülések elkerülésére, illetve az anyagi károk megelőzésére. Mindemellett fontos részlet az esztétika is, hiszen a rendezett, jól átgondolt környezet szintúgy támogatja a hatékony munkavégzést.

Tudjuk jól, hogy pontosan ezen célok miatt akár magán tanyáról, akár lovardáról van szó, a lovak körül sokszor felmerül a terepmunka, gépi földmunka, útépítés, út javítás, térburkolás, szegélyezés, meleg- és mart aszfaltozás vagy akár a bontási munkálatok igénye.

Fontos mérlegelni, mi az, amit érdemes sajátkezűleg elvégezni

Szakértelem, gép- és emberi erőforrás igény. Ha mindhárom a birtokodban van, akkor érdemes mérlegelni, hogy melyik éri meg jobban: saját kezűleg elvégezni a munkát vagy kiszervezni; hiszen még ebben az esetben is előfordulhat, hogy a munkára fordított idődet sokkal hasznosabb, jövedelmezőbb célokra tudnád fordítani.

Szeretnénk segíteni a lótartó helyeket, hogy mielőbb megtalálják azokat a szakembereket, akik segítségével a kitűzött céljaikat mielőbb meg tudják valósítani. Amennyiben Nálad is szükség lehet ilyen jellegű munkálatokra, töltsd ki az alább található űrlapot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!
 

2024.01.28 Ábrahám Alexandra
Képek forrása: Canva.com

Hozzászólások