Gyermek válogatottunk is második a somorjai Nemzetek Díjában

A Nemzetek Díjában favoritként első helyről kezdte meg a második fordulót a magyar díjugrató gyermek válogatott a Somorján az X-Bionic aréna Respect pályáján. A tizenkét ugrásból álló pálya első köre után két hibaponttal álltunk.

Csapatunk első lovasa, Szuhai Rodrigo JayJay-el két hibapont után négy hibaponttal ment, Bodnár Annabell Lay Your Love On Z-el az első hibátlan után az ötös számú okszert leverve szintén négy hibaponttal zárta a versenyt. Hiába tudott Szabó-Máriás Sára tanítványa, Fábián Johanna Chabal TH-val dupla hibátlant teljesíteni, a lengyel válogatott négy hibapontos eredménye azt jelentette, hogy Magyarország tíz hibapontos teljesítménnyel a második helyen léphetett fel a dobogóra, megelőzve Csehországot és Szlovákiát. Csapatunk befejező lovasa Kiss Maja Chaccoval az első körben négy hibaponttal ment, de a második körben már nem volt értelme starthoz állnia.

Gratulálunk az utánpótlás válogatott tagjainak, akik Somorján ismét bebizonyították, hogy a magyar utánpótlással számolni kell!

Eredménylista: https://online.equipe.com/en/class_sections/737597

2022.09.10.
Kép: Canva
Forrás: dijugratoszakag.hu

Hozzászólások