Mekkora költséggel jár lovagolni ma Magyarországon? – Lovasok.hu kérdőív

A Lovasok.hu kíváncsi a véleményedre és a tapasztalatodra, ezért arra kérünk, szánj néhány percet legfrissebb kérdőívünk kitöltésére! Segíts megtudni, milyen költségekkel jár jelenleg a lovaglás Magyarországon!

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a lovaglás – legyen az hobbi, vagy akár komoly versenyzés – jelentős költségekkel jár, így aki ezt a sportot választja, az minden esetben komoly anyagi terhet vállal magára. És akkor még nem beszéltünk arról, ha valakinek saját lova van, hiszen ebben az esetben maga fizeti a tartás összes költségét is.

Ha szóba kerül a lovaglás, a legtöbb laikus számára az első kérdés: mennyibe kerül. A lovasok többsége erre nem tud magabiztos választ adni, hiszen sok dolog befolyásolja a havi költséget. Ugye Te is kíváncsi vagy mennyit fizetünk mi lovasok átlagosan a lovazásra?Kérdőívünk lehetőséget ad rá, hogy felmérjük a lovagláshoz kapcsolódó pontos kiadásokat, hogy a magyar lovasok és lótartók mekkora anyagi terhet vállalnak pontosan, illetve más sportokhoz, hobbikhoz képest vajon a lovaglás mennyire költségigényes.

Éppen ezért arra kérünk, segítsd a munkánkat azzal, hogy válaszolsz néhány kérdésünkre. Kérdőívünk teljesen anonim, mely segítséget jelent nekünk felmérni, hogy a lovasok mekkora kiadásra számíthatnak jelenleg, illetve a költségek milyen anyagi áldozatot jelentenek számukra. A válaszok alapul szolgálnak egy valós tényeken alapuló elemzés elkészítéséhez, ami a Lovasok.hu oldalon majd számodra is elérhető lesz.

Kérünk, szánj néhány percet a válaszokra, akkor is, ha versenyző vagy, esetleg csak heti néhány alkalommal, hobbi szinten lovagolsz, de a saját lóval rendelkezők tapasztalataira is kíváncsiak vagyunk!

2021.10.07. Lovasok.hu szerkesztősége

Hozzászólások