Vidéki élet közvélemény-kutatás – töltsd ki kérdőívünket!

Kíváncsiak vagyunk, milyen irányba változott a városból vidékre költözők aránya az elmúlt években, nőtt-e a vidéki élet népszerűsége. Felmérésünk célja, hogy részletes képet kapjunk az állattartásról, növénytermesztésről, gazdálkodásról. Ezért arra kérünk, szánj néhány percet kérdőívünk kitöltésére és oszd meg velünk tapasztalataidat!

Városból a vidékre

A 90-es években növekedésnek indult a városból elköltözők száma. A vidéki élet népszerűsége elsősorban az alacsony ingatlan áraknak, nyugodt, csendes környezetnek és a természet közelségének tudható be. A nyüzsgő várost magunk mögött hagyva, lehetőség nyílik gazdálkodásra, akár teljes önellátásra is. A kivándorlás aránya egy ponton megállt, azonban napjainkban új lendületet vett. Az agglomeráció egyre vonzóbbá válik, immár nemcsak a fővárosi lakosság számára. 

Mennyire népszerű a vidéki állattartás?

Kérdőívünk segítségével szeretnénk megtudni, növekedett-e az állattartás, növénytermesztés népszerűsége az utóbbi években. A kérdőív kitöltésével segítheted munkánkat, hiszen Te is hozzájárulhatsz egy tényekre épülő elemzés elkészítéséhez!

Kitöltők köre: Olyan válaszadókat keresünk, akik az elmúlt 5 évben költöztek vidékre.

2022.06.13.
Szerző: Tanner Eszter, Lovasok.hu szerkesztősége
Kép(ek) forrása: Canva.com
Frissítve: 2022. 09. 18.

Hozzászólások