Equi Transylvania Lovastúra

A népszerű háromnapos erdélyi lovastúra most kedvezményesen elérhető.

 

Egy szépséges tündérkisasszony, Firtos legendájának nyomában vezet az Equi Transylvania által szervezett, sokak által kedvelt háromnapos erdélyi lovastúra.

A Firtos lovastúra három lovaglási napból áll, négy éjszaka szállással és teljes ellátással, csomagban igényelhető.

A Firtos lovastúra sokak kedvence változatossága és rövid időtartama miatt. A három lovaglással eltöltött nap során a vendégek ízelítőt kapnak az erdélyi táj szépségeiből, az utunkba kerülő vadállatok látványából. Az ország közepén, a történelmi Erdélyben elhelyezkedő kis székely falvakban, lóháton barangolva betekintést nyerhetnek a vidéki világ mindennapjaiba, ahol egyes esetekben az emberek még mindig úgy élnek, mint évtizedekkel/évszázadokkal ezelőtt. A lovak, a lovaglás és a tiszta levegő kitűnő lehetőséget biztosít az aktív pihenésre, kikapcsolódásra.

 

A lovasok képzett, a helyi terepviszonyokhoz szokott, hagyományos magyar fajtájú lovakon – Shagya arab, Gidrán, Kisbéri félvér és Lipicai – lovagolnak, angol típusú túranyergekben, melyeket minden lóra, egyéni méretre rendelt az Equi Transylvania vezetője. A nyergek a lovak biztonságát, egészséges nyergelhetőségét és a lovasok kényelmes ülését egyaránt biztosítják.

A napi 4-5 órás lovaglás lépés, hosszú ügetés- és vágtaszakaszokból áll, a déli pihenő során helyi ételekből összeállított hidegtál az ebéd. Minden este meleg vacsora, igényes szállás, és jó társaság várja vissza a lovasokat.

Azért, hogy a lovaglási élmény biztosított legyen, a háromnapos Firtos lova túra középhaladó/haladó lovas tudással rendelkező, tapasztalt lovasoknak ajánlott.

A túra most kedvezményesen elérhető Lovasok.hu Kártyával: a 190.000 Ft/fő csomag árából akár -10% kedvezményben is részesülhetnek a jelentkezők. Ráadásul, legkevesebb három fő jelentkezése esetén további -10% kedvezmény jár minden lovasnak. Így mindössze 152.000 Ft-ért lovagolhat három napot, nagyszerű lovakon, gyönyörű tájakon, teljes ellátással.

Az Equi Transylvania várja Erdélybe!

Részletek és  bővebb leírás a
https://equitransylvania.com/hu/harom-napos-lovastura-erdelyben/ címen olvasható.

Hozzászólások