keresés a lovardák között
Főoldal   »   EQUITANA 2017

EQUITANA 2017 - Hírek
Értesülj a legfrissebb hírekről, információkról, és tudj meg mindent az EQUITANA-ról, a Lovassportok Világvásáráról, ahol megtalálhatsz mindent, ami lovasként csak érdekelhet: újdonságok, sztárlovasok, innovatív lovas termékek. Utazz a Lovasok.hu-val az EQUITANA-ra és a 3 napos vásárbelépőt ajándékba kapod!

EQUITANA 2017 | Utazás | Játék | Programok | Hírek | Show | Belépő | Vásár | Ménbemutató

A 2017-es EQUITANA-n olyan híres lovasokkal találkozhatsz, mint Ludger Beerbaum, Pat Parelli, Ingrid Klimke és Linda Tellington-Jones. Részletes programok hamarosan!

Belépő ingyen? IGEN!
Utazz az EQUITANA-ra a Lovasok.hu-val és a 3 napos vásárbelépőt ajándékba kapod!
 
 

Zárt az EQUITANA tára...

A lovassportok világvására rangjához híven idén is százezreket vonzott. A 15 csarnokot 30 ország 750 kiállítója töltötte meg. A nyolcnapos rendezvény nemrégiben zárta kapuit, totális sikerrel, azaz elégedett kiállítókkal és vendégekkel. 


 

Hirdess vagy regisztrálj és nyerj EQUITANA lovas kalandot

Hunyd le szemed és képzelj el egy 9 napon át tartó lovas show-t kiállítással, vásárral. Képzeld el, hogy részese lehetsz másodmagaddal. Ha feladsz egy hirdetést március 10-ig, vagy feliratkozol hírlevelünkre, az álmod valóra válhat!


 
 
Hirdesd meg eladó lovadat, tölts fel új apróhirdetést a Piactérre, vagy iratkozz fel hírlevelünkre és nyerj egy életre szóló lovas élményt: három napra szóló belépőt az Equitanára, és a HOP TOP Show-ra. És persze két éjszakára szállást.

 

Ki ne ismerné az ötszörös olimpiai bajnok Isabell Werthet? Most képbe hozunk, hogy március 19-én az EQUITANA-n, mikor a világklasszis nyílt edzést tart, már csak egy kérdésed maradjon: miért nem nézted meg őt korábban?


 

A lovasbemutatók és versenyek mellett az EQUITANA egész ideje alatt kiemelt figyelmet kap a lóegészség. Szemléletes, a laikusok számára is könnyen érthető előadásokon tanulhatsz megelőzésről, gyógyításról, takarmányozásról.


 

Lovas tehetségkutató show, fogathajtó verseny, fedettpályás military, kutyás trail verseny, jelmezes díjugratás, barokk lófajták zenés kűrje - az EQUITANA 2017-ben is adrenalinnövelő lovasversenyekkel szögezi a nézőket a lelátókra.


 

A boldog, egészséges és eredményes ló egyik kulcsa a megfelelő edzés. Ezért az anatómiai szempontból helyes lovaglás is helyet kap a 2017-es EQUITANÁN, ahol erre a különleges területre specializálódott szakembereket és speciális edzésmódszereket ismerhetsz meg.


 

Élőben tanulhatsz Pat Parellitől

Tanulj a természetes lóhoz állás egyik legnagyobb élő legendájától, Pat Parellitől. A példaértékű lovasember kiválasztott ló-lovas párosokkal első alkalommal tart nyílt edzést 2017. március 23-án, a lovassportok világvásárán, az EQUITANA-n.


 

Macsó mének az EQUITANA-n

A 2017-es EQUITANA egyik fénypontja az elit mének gálája, a HENGSTE. ahol a vérvonal-alapító ménektől az ugró-, díjlovas és militarysport aktuális és jövőbeni csillagain át számtalan szebbnél szebb mén kerül bemutatásra.


 

Nyílt edzések az EQUITANA-n:
Ludger Beerbaum

A német ugrósport legendás alakja, Ludger Beerbaum tart nyílt edzést, ha úgy tetszik, bemutatót 2017. március 22-én szerdán az EQUITANA 6-os csarnokában.


 

Tellington-módszer: hogy lovadnak is öröm legyen a lovaglás

Szeretnéd, hogy lovadnak is legalább akkora örömöt jelentsen társaságod, mint neked az övé? Akkor irány az EQUITANA, ahol Linda Tellington-Jones mindenre megtanít, amit módszeréről tudni érdemes.


 

Élő edzések neves lovasokkal az EQUITANA-n

A lovassportok világvására, a kilenc napos EQUITANA márciusban élő edzésekkel, neves, sokak számára példaértékű lovasok szakmai bemutatóival vár. Ingrid Klimke biztosan ott lesz.


 

EQUITANA háttérképek

Íme a nagy sikerű EQUITANA, a Lovassportok Világvására korábbi éveinek csodás pillanatai letölthető háttérképeken, így könnyebb lesz kivárni a 2017-es EQUITANA kezdetét. 

Elérhetőségek:

Rendező: 
Magyarországi kapcsolattartó:
  • EQUITANA Niederlassung
  • der Reed Exhibitions Deutschland GmbH
  • 40219 Düsseldorf Németország Völklinger Str. 4
  • Telefon: +49 (0) 211 90191201
  • Telefax: +49 (0) 211 90191143
  • PEGAZUS ONLINE MÉDIA KFT.
  • Maus András
  • Telefon: +36 1 376 6007
  • Mobil: +36 30 540-1658

2017.01.06.
Forrás: Equitana.com
Frissítve: 2017.01.09.Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés