Piros riasztás a hó miatt? Akkor lóval megyek munkába!

A hóra való tekintettel nem kockáztatta, hogy autóba üljön, inkább lóval ment munkába egy nő Észak-Karolinában.

Nem ült autóba, inkább lóval ment munkába. Még 4 képünk van az elszánt lovasról.

Nem kíméli a tél Amerikát, az évszázad viharát hozta magával egy, az Egyesült Államok középnyugati vidékeiről a keleti városok felé tartó hatalmas viharzóna. Van, ahol 60-70 centiméternyi, máshol pedig egy méternél is több havat jósoltak a meteorológusok.

Észak-Karolinától New Yorkig mintegy ötezer repülőjáratot függesztettek fel, a repülőtereket lezárták, rendezvényeket halasztottak el és figyelmeztették a lakosságot a várható áramkimaradásokra is.

Egy elszánt észak-karolinai lovas, Gabby Lagdon azonban úgy döntött, nem hagyja, hogy az ítéletidő kifogjon rajta, mindenképpen szeretett volna eljutni munkahelyére. De ahelyett, hogy autóba ült volna, biztonságosabbnak látta, ha lova, Rascal hátán megy munkába. Hiszen mi lehetne jobb indok egy kis lovaglásra, mint azt, hogy munkába kell mennie, tette fel a költői kérdést Gabby. 

Mint mondja, a 11 kilométeres úton a hó és a fagy ellenére sokaknak csempészett mosolyt az arcára. 

Nem ült autóba, inkább lóval ment munkába. Még 4 képünk van az elszánt lovasról.

Arról nem szóltak a hírek, hogy vajon Gabby főnöke mit szólt a különleges akcióhoz, illetve hogy a hű hátas hol töltötte a munkaidőt. Gabbynak viszont jó oka volt egy kicsit hamarabb hazaindulni, mert világítása nem lévén, nem szerette volna, ha az úton rájuk sötétedik.

2016.01.26. Forrás: 13newsnow.com

Hozzászólások