II. Lóverseny Gála – nem csak a leggyorsabbakat díjazták

A hazai lóversenyfutamok szervezője, a Kincsem Nemzeti Kft. nagyszabású gálavacsorával köszöntötte a 2015-ös versenyszezon legjobbjait. A galopp és ügető championok mellett elismerő oklevelet vehetett át mindkét szakág kategóriagyőztesei valamint az agár sport legjobbjai is.

A versenyszervező díjazta a támogatóit, illetve hűségdíjat adott át azoknak a futtatóknak, akik már a rendszerváltás óta jelen vannak a hazai lóversenysportban.

Az est legmeghatóbb pillanata ezúttal is az életműdíjasok köszöntése volt. Elismerő oklevelet vehetett át a lóversenysport korábbi karizmatikus vezetője, a 94 esztendős Dr. Fehér Dezső. Hatalmas vastaps köszöntötte, mikor a díjat átvette Pécsi István ügyvezető igazgatótól. Ünnepi beszédében felelevenítette pályafutásának legfontosabb szakaszait, beszélt a régi szép időkről és elismerően nyilatkozott a Kincsem Park jelenlegi törekvéseiről. Dr. Fehér Dezső szavait személyes jelenléte csak tovább nyomatékosította, hiszen nyugdíjba vonulása óta, azaz 1989-óta most járt először a lóversenypályán.

Dr. Fehér Dezső mellett, három Derby nyerő nyugdíjas szakember, Barna András, Fischer István és Gróza János, valamint a versenyszervező és az alagi tréningtelep korábbi irányítója, Váczi Ernő részesült életmű díjban.

2016.01.26. Krebs András, Kincsempark.hu

Hozzászólások