Nyergek, csizmák és kobakok ezrei randevúznak Kölnben

Vasárnap ismét megnyitja kapuit a Spoga Horse, a világ egyik legérdekesebb és legnevesebb lovas szakmai kiállítása Kölnben. Itt dől el, hogy milyen termékeket találsz majd a lovasboltok polcain a következő őszi-téli szezonban.

Január 31. és február 2. között ismét a Spoga Horse szakkiállításon adnak egymásnak találkozót a lovas ágazat képviselői. Ezúttal is teltház lesz, mintegy 22 ország 150 kiállítója mutatja be régi és új termékeit, valamint legújabb fejlesztéseit itt, a lovassportok, lovas trendek és újdonságok vezető nemzetközi szakkiállításán. Az egészen új és friss kisvállalkozásoktól kezdve a legnagyobb márkákig a lovas ágazatban érdekelt gyártók széles spektruma felvonul.

Minden megtalálható itt, ami a lovagláshoz, lótartáshoz szükséges, a lovasruházattól kezdve a védőfelszereléseken, lovaglócsizmákon, nyergeken és más lófelszereléseken, ápolási termékeken át – de semmi nem eladó. A Spoga Horse ugyanis nem egy hagyományos értelemben vett vásár, hanem az a színtér, ahol a gyártók és a kereskedők új kapcsolatokat építhetnek.

A kiállítóknak idén első alkalommal lesz lehetőségük arra, hogy termékeiket igazi, élő lovakon is bemutassák a közönségnek. A divatbemutatókon 13 kiállító vonultatja fel legújabb kollekcióit, a szakmai előadásokon pedig az ágazat legelismertebb szakemberei nyújtanak útmutatást a közösségi média, a Google és a marketing útvesztőiben.

 

2016.01.25. Forrás és fotó: Spoga Horse, Canva
Frissítve: 2022.07.24.

Hozzászólások