Helikopterrel üldözte a rendőrség a szökött unikornist

Úgy tűnik, Kaliforniában a tündérmesék is valóra válhatnak: a helyi rendőrök sem hittek a fülüknek, amikor arról kaptak bejelentést, hogy egy unikornis vágtázik egy forgalmas főút mellett. Az ámokfutó patás befogására végül egy helikoptert és egy lovat is bevetettek.

A 20 éves, Juliette névre hallgató szürke póni gyerekfotózások sztárja, munkaköre pedig megköveteli, hogy kitűnjön a tömegből, ezért unikornisként végzi munkáját és csal mosolyt a legkisebbek arcára. Épp egy születésnapi zsúron kereste volna meg a zabra valót, amikor valamitől megijedt és elvágtatott.

A helyi rendőrség segélyhívó számára perceken belül megérkeztek az első bejelentések a közeli főúton közlekedő autósoktól, hogy egy unikornis vágtázik az útpálya mellett. Érthető, hogy a rend éber őrei sem akartak hinni a fülüknek, de bevetették a rendőrség helikopterét, hogy bemérjék az állítólagos unikornis pozícióját.

A pónikornist végül több mint három órán át tartó üldözés után egy helyi lovas cserkészte be. Hátasa ugyanis Juliette jó barátja, a póni pedig örömmel szegődött patás pajtása nyomába.

Mint tudjuk, mindennek megvannak a következményei, így Juliette ámokfutásának is: a póninak az internet nyilvánossága előtt kellett beismernie bűnét.

"Nagyon rossz póni vagyok. A tegnap éjszakai rosszalkodásom miatt nem lehetek unikornis, hanem ördögszarvakat kell viselnem" – áll Juliette tábláján.

2016.03.01. Forrás: DailyMail 
Fotó: Officer Justin Perry/CHP Madera via AP

Hozzászólások