Robotlovak a Kincsem filmben

Az operatőrök, sminkesek és még a rendező szemével is láthatod most a Kincsem filmet. A frissen közzétett werkvideóban a szuperprodukció készítői is nyilatkoznak.

Az eddigi előzetesek után most újabb ízelítő látott napvilágot a rendszerváltozás óta készült legdrágább magyar filmről, a mintegy hárommilliárd forintot kóstáló Kincsemről. 

Az új videó a forgatás technikai hátterébe is bepillantást enged, és az is azonnal feltűnik, hogy a Kincsem olyan pörgős lesz, mint amilyet eddig még nem láthattunk kosztümös filmtől.

A Kincsem az amerikai szuperprodukciókkal is felveszi majd a versenyt

A legmodernebb technikával, rengeteg statiszta és kaszkadőrök bevonásával készülő film forgatásának fő helyszíne a dégi és a keszthelyi Festetics-kastély, az alagi lóversenypálya, valamint a bécsi Prater eredeti formájában megőrzött lóversenypályája volt, amely az egykori események tényleges helyszíne volt. Hutlassa Tamás producer ígérete szerint a lóversenyek lesznek a film leglátványosabb részei.

A tét nem kicsi, hiszen a film készítői azt a célt tűztek maguk elé, hogy a Kincsem képes legyen felvenni a kesztyűt a legnevesebb amerikai filmekkel is. Ráadásul a Magyar Nemzeti Filmalap korábban még soha nem látott összeggel, több mint 2 milliárd forinttal támogatta a produkciót. Herendi Gábor rendező élete legnagyobb munkájának tartja a filmet, Hutlassa Tamás producer pedig jelentős mérföldkőnek szánja a hazai filmiparban a Kincsemet.

Nyerj páros mozijegyet a Kincsem film premier előtti vetítésére

Hogyan?

Március 10-ig minden nap kisorsolunk 3 db páros mozijegyet a Kincsem című film, 2017. március 14-i premier előtti vetítésére (Cinema City Duna Plaza,  20 óra).

2017.03.03. Forrás: mozi.24.hu

Hozzászólások