Szanálj még 4 napig és nyerj Horze nyerget!

MÉG 4 NAPIG!

Van néhány eladó lovas holmid? Kinőtt lovaglónadrág, porosodó ínvédő? Most Horze nyerget nyerhetsz velük! Hirdesd meg október 31-ig fölöslegessé vált ló-, vagy lovasfelszerelésed a Lovas Piactéren és nyerd meg a 3 darab Horze nyereg egyikét!

Lovascucc hirdetésével most nyerhetsz

A Lovasok.hu-n mindig pezseg a lovasok közti adásvétel, hiszen olyan szuper olvasóink vannak, mint Te. Ezt pedig értékes ajándékokkal szeretnénk megköszönni Neked. Ezért

ha október 31-ig új hirdetést adsz fel a Lovas Piactéren, biztosítod magadnak az esélyt, hogy megnyerj egyet a három szuper Horze nyereg közül.

Ha lovat hirdetsz, két hét képes megjelenést kapsz ajándékba

Az pedig több, mint temészetes, hogy ha nálunk hirdeted meg eladó lovadat, akkor duplán jól jársz. Ugyanis

októberben minden újonnan feladott lóhirdetésed két hétig képekkel és videókkal jelenik meg – és ez neked egy filléredbe sem kerül.

Mondhatnánk, hogy minden egyes lóhirdetéshez 590 Ft értékben adunk ajándék megjelenést. De ennél sokkal többről van szó!

A képpel meghirdetett lovak ugyanis 2,5x nagyobb eséllyel, 150 nappal hamarabb kelnek el, mint kép nélkül új gazdát kereső lovak.

Adj fel tehát annyi eladó ló vagy fedezőmén hirdetést a Lovasok.hu-n október 31-ig, amennyit csak szeretnél, és tölts fel hozzájuk fotókat, videókat. Majd dőlj hátra és fogadd az érdeklődők hívásait.

Lóhirdetéseddel is Horze nyerget nyerhetsz

A lóhirdetésekhez járó ajándék képes megjelenés azonban még nem minden. Ugyanis

minden október 31-ig feladott új lóhirdetéseddel esélyt kapsz, hogy megnyerd a három szuper Horze nyereg egyikét.

Ráadásul nem akármilyen nyerget! Szeretnénk valóban értékes és hasznos ajándékot adni Neked, ezért a méretét és a színét is Te választhatod ki.

Csapj le a lehetőségre, mert a egy darabig garantáltan nem lesz több ilyen akciónk!

Tehát: minden hirdetés egy újabb esély

Összegezzük: Legyen bár szó ló- és lovasfelszerelésről, lovas termékről, szolgáltatásról, vagy eladó lóról, minden egyes feladott hirdetéssel növeled az esélyeidet, hogy novemberben már egy vadonatúj Horze nyeregben lovagolhass.

Nyerget nyerhetsz a Lovasok.hu hírlevelével is

Ha eddig még nem iratkoztál fel a hírlevelünkre, most itt a legjobb alkalom, hogy ezt pótold! A postafiókodban ezután minden héten ott várnak majd a friss és ropogós lovas hírek, a legizgalmasabb lovas programok és a legjobb lovas ajánlatok – ráadásul feliratkozásoddal Horze nyerget is nyerhetsz.

Köszönjük Neked!

Mi így köszönjük meg, hogy minket olvasol, illetve hogy lovad, ló- és lovasfelszerelésed, terméked, szolgáltatásod értékesítéséhez a Lovasok.hu hirdetési felületeit veszed igénybe.

2016.10.26.

Hozzászólások