Még 7 napig duplán nyersz híreink olvasásával

MÉG 7 NAPIG!

Ha te is szomjazod a lovas híreket, szeretsz lovakról olvasni, lovas programokat, akciókat keresni és képben lenni a nagyvilág lovas híreivel, akkor jó helyen jársz! Minden héten kapsz tőlünk egy csokor új és izgalmas kattintanivalót, csak hogy ne maradj le semmi lovasról! Ha október 31-ig regisztrálsz, még egy Horze nyereggel is megajándékozhatunk!

Olvasd a lovas híreket és nyerj Horze nyerget

Miért böngésznél több tucat külföldi lovas oldalt, vagy járnál újságárushoz, ha a legfrissebb, legérdekesebb lovas híreket készen kaphatod egyenesen a postafiókodba? Aki olvassa a Lovasok.hu hírleveleit tudja, hogy aki minket követ, biztosan semmiről nem marad le.

Ha pedig eddig még nem iratkoztál fel a hírlevelünkre, most itt a legjobb alkalom, hogy ezt pótold! A postafiókodban ezután minden héten ott várnak majd a friss és ropogós lovas hírek, a legizgalmasabb lovas programok és a legjobb lovas ajánlatok,

ráadásul feliratkozásoddal most egy Horze nyerget is nyerhetsz.

És nem akármilyen nyerget! Szeretnénk valóban értékes és hasznos ajándékot adni Neked, ezért a méretét és a színét is Te választhatod ki.

Használd ki a lehetőséget, mert a közeljövőben biztosan nem lesz több ilyen akciónk!

Hirdetéseiddel is nyerhetsz

A Lovasok.hu-n persze nem csak a hírek pörögnek, de naponta több eladó ló, valamint sok-sok ló- és lovasfelszerelés cserél gazdát a Lovasok.hu segítségével. Ezt pedig értékes ajándékokkal ünnepeljük meg.

Ha lovat hirdetsz, két hét képes megjelenést kapsz ajándékba

Mi sem természetesebb, mint hogy ha nálunk hirdeted meg eladó lovadat, akkor duplán jól jársz. Ugyanis

októberben minden újonnan feladott lóhirdetésed két hétig képekkel és videókkal jelenik meg – és ez neked egy filléredbe sem kerül.

Persze mondhatnánk, hogy minden egyes lóhirdetéshez 590 Ft értékben adunk ajándék megjelenést. De ennél sokkal többről van szó!

A képpel meghirdetett lovak ugyanis 2,5x nagyobb eséllyel, 150 nappal hamarabb kelnek el, mint a kép nélkül új gazdát kereső lovak.

Magyarán nem csak pénzt, de időt is spórolunk Neked. Adj fel tehát annyi eladó ló vagy fedezőmén hirdetést a Lovasok.hu-n október 31-ig, amennyit csak szeretnél, és tölts fel hozzájuk fotókat, videókat. Majd dőlj hátra és fogadd az érdeklődők hívásait.

Lóhirdetéseddel is Horze nyerget nyerhetsz

A lóhirdetésekhez járó ajándék képes megjelenés azonban még nem minden. Ugyanis

minden október 31-ig feladott új lóhirdetéseddel esélyt kapsz, hogy megnyerd a három szuper Horze nyereg egyikét.

És: lovascucc hirdetésed is nyerő lehet

Ló helyett ló- vagy lovasfelszerelésed van? Nálunk az is nyerő:

ha október 31-ig új hirdetést adsz fel a Lovas Piactéren, biztosítod magadnak az esélyt, hogy megnyerj egyet a három szuper Horze nyereg közül.

Tehát: minden hirdetés egy újabb esély

Összegezzük: Legyen bár szó ló- és lovasfelszerelésről, lovas termékről, szolgáltatásról, vagy eladó lóról, minden egyes feladott hirdetéssel növeled az esélyeidet, hogy novemberben már egy vadonatúj Horze nyeregben lovagolhass.

2016.10.21.

Hozzászólások