Még 6 napig: hirdesd ingyen képpel eladó lovad!

MÉG 6 NAPIG!

Eladó lovad van? Kép nélkül ugyan nem képtelenség, de nagyon nehéz eladni! Ezért októberben minden újonnan feladott lóhirdetésedet 15 napig képekkel és videókkal jelenítjük meg. Ráadásul hónap végéig feladott hirdetéseddel akár egy szuper Horze nyerget is nyerhetsz.

Két hét képes megjelenés ajándékba

A Lovasok.hu-n mindig pezseg a lovasok közti adásvétel, naponta cserélnek gazdát az eladó lovak a segítségünkkel. Ideje, hogy ezt egy fergeteges akcióval köszönjük meg Neked. Ezért

októberben minden újonnan feladott lóhirdetésed két hétig képekkel és videókkal jelenik meg, és ez neked egy filléredbe sem kerül.

Persze mondhatnánk, hogy minden egyes lóhirdetéshez 590 Ft értékben adunk ajándék megjelenést. De ennél sokkal többről van szó!

A képpel meghirdetett lovak ugyanis 2,5x nagyobb eséllyel, 150 nappal hamarabb kelnek el, mint a kép nélkül új gazdát keresők.

Magyarán nem csak pénzt, de időt is spórolunk Neked. Adj fel tehát annyi eladó ló vagy fedezőmén hirdetést a Lovasok.hu-n október 31-ig, amennyit csak szeretnél, és tölts fel hozzájuk fotókat, videókat. Majd dőlj hátra és fogadd az érdeklődők hívásait.

Három Horze nyereg is gazdára talál

Van olyan eladó lovad vagy fedezőméned, amelyeket még nem hirdetsz nálunk? Az ajándék képes megjelenés mellett van még egy nyomós okunk arra, hogy mindenképp nálunk hirdesd meg őket – mégpedig minél hamarabb. Ugyanis

minden október 31-ig feladott új hirdetéseddel esélyt kapsz, hogy megnyerd a három szuper Horze nyereg egyikét.

De nem akármilyen nyerget! Ha megnyered, nem csak a méretét, de a színét is Te választhatod ki. Használd ki a lehetőséget, mert a közeljövőben garantáltan nem lesz több ilyen akciónk!

És még egy hasznos tipp: jó ha tudod, hogy minden egyes feladott hirdetéssel növeled az esélyeidet, hogy a Tiéd legyen az egyik szuper Horze nyereg.

Söpörd ki a nyergest és nyerj Horze nyerget

Van néhány eladó lovas holmid? Kinőtt lovaglónadrág, porosodó ínvédő? Most eladó lovasfelszereléseddel is nyerhetsz.

Ha október 31-ig feladsz egy hirdetést a Lovas Piactéren, ugyanúgy részt veszel a sorsolásban, melyben három Horze nyereg talál gazdára.

Mi küldjük a híreket, Te nyered a Horze nyerget

Ha eddig még nem iratkoztál fel a hírlevelünkre, most itt a legjobb alkalom, hogy ezt pótold! A postafiókodban ezután minden héten ott várnak majd a friss és ropogós lovas hírek, a legizgalmasabb lovas programok és a legjobb lovas ajánlatok – ráadásul feliratkozásoddal Horze nyerget is nyerhetsz.

Mi így köszönjük meg, hogy minket olvasol, illetve hogy lovad, ló- és lovasfelszerelésed, terméked, szolgáltatásod értékesítéséhez a Lovasok.hu segítségét veszed igénybe.

2016.10.21.

Hozzászólások