Válassz kiemelési lehetőségeink közül!

Szeretnéd, ha a Lovasok.hu oldalára kihelyezett hirdetésed még többen látnák vagy olvasnák?

Válassz kiemelési lehetőségeink közül, mellyel nagy mértékben növelheted megjelenésed hatékonyságát!

Leghatékonyabb kiemelési opciónk a főoldali menüsoros kiemelés, amellyel oldalunk legelőkelőbb helyére helyezheted megjelenésedet. Menüsoros kiemelésünknél tehát prémium helyen, közvetlenül a menüsorban emeljük ki tartalmadat – így ha a látogató a kurzort az adott menüpontra vezeti, máris előbukkan a hirdetésed!

Főoldali dobozos kiemeléssel megjelenésedet elhelyezzük a tartalomnak megfelelő főoldali tematikus dobozaink egyikébe. A fókuszba helyezett főoldali megjelenések kiemelkedő eredményeket érnek el!

Szeretnéd, hogy eseményed még több lovashoz eljusson?

Hirdetőink kérésére képzéseddel, kurzusoddal, táboroddal, túráddal és más meghirdetett lovas eseményeddel már cikkportálunk keresőjében is megjelenhetsz!

Kerülj előrébb a Google keresőben a Lovasok.hu segítségével!

A Lovasok.hu hosszú múltjára és sok ezer aloldalára való tekintettel igen magas page rank-el bír. Aki már valaha hallott a keresőoptimalizálásról jól tudja, milyen fontos szerepe van a honlapra mutató linkeknek. A Lovasok.hu oldaláról érkező prémium minőségű külső linkek segítik, hogy mielőbb előrébb kerülj a Google és más keresők találati listájában!

Különösen nagy értéke van a főoldalról érkező linkeknek, hiszen a főoldalon szereplő tartalmakat a keresőmotorok a honlap legértékesebb mondanivalójának tekintik.
A Lovasok.hu ugyanis keresőoptimalizálás szempontjából is támogatja portálod fellendülését – rajtunk keresztül gyorsabban érheted el, hogy fő kulcsszavaiddal a kereső oldalakon az elsők között szerepelj. A Lovasok.hu-ról a portálodra mutató minőségi linkek ugyanis hatványozottan többet érnek, mint ha sok-sok alacsonyabb látogatottságú, rövidebb múltra visszatekintő oldalakra helyeznéd el átvezető linkjeidet.

Meggyőző számok, ami miatt Neked is érdemes megjelenned a Lovasok.hu-n!

  • Első helyezés 1.600 db különböző lóval kapcsolatos kulcsszóra
  • Első helyezés 850 db lovardákkal, lovardai szolgáltatásokkal kapcsolatos kulcsszóra
  • Első helyezés 590 db lovas rendezvényekkel kapcsolatos kulcsszóra (pl. lovas rendezvények, lovas programok, stb.)
2021.02.17.
Fotó: Pixabay.com

Főoldali Doboz kiemelés

50.546 Ft/min. 1 hét

Cikkportál kereső kiemelés

25.019 Ft/min. 1 hét

Programkereső megrendelés mellé

Linképítés - cikkekben

19.050 Ft/ 5 link

Cikkben

Prémium menüsor kiemelés

76.073 Ft/min. 1 hét

Linképítés - főoldalon

19.050 Ft/link

Főoldali oldalsávban

Hozzászólások