Amíg Overdose pihen: saját naptár és egy királynői látogatás

Amíg Overdose pihen: saját naptár és egy királynői látogatás

A szépségkirálynő  Overdose-nál

 

A siketen született szépségkirálynő 2010-ben az Év civil hőse lett egy napilap Év embere-szavazásán, 2011-től Pécs város arca, s ő Európa első siket sajtószóvivője. Talán kevésbé közismert róla, hogy elkötelezett környezetvédő, nagy állat- és lóbarát is. Overdose futásait látta, sorsának alakulását is nyomon követte, így régi vágya teljesült, amikor a napokban meglátogathatta őt az Alagi Tréningtelepen.

Overdose egy vezetőló mögött sétált, mivel komolyabb munkát még nem végezhet. Izgatott volt, szemmel láthatóan örült, hogy egy hosszabb kört tehetett az istállóján kívül, hiszen már nagyon hiányzik neki a mozgás. Elég nyugtalan volt, a szíve vitte volna, de a csapat nem engedett neki többet. Fanni így vágtázva csak más lovakat láthatott.

A kép illusztráció

Magyarország legnagyobb szépségversenye, a Szépségkirálynő tavalyi közönségdíjasa élete egyik legboldogabb pillanatának nevezte a találkozást, és máskor is szívesen eljönne, bár egy kicsit tart Overdose-tól, mert túl nagynak tartja.

Mikóczy Zoltán biztosította, hogy mindig szívesen látják, a ló csapata pedig megígérte, hogy Fanni tavasszal, amikor szebb idő lesz, a zsokéiskola egyik higgadt, nyugodt, gyerekekhez szoktatott lovára is felülhet, hogy ne csak lássa, de érezze is, milyen egy versenylovon ülni.

 

Forrás: Pannoniaoverdose.hu
Frissítve: 2023.06.22.
Fotó: Canva

Hozzászólások