Kezdők útmutatója a lóversenyeken való fogadáshoz

Ha a lóversenyek egyszerű szemlélése nem elég izgalmas az Ön számára, akkor az eredményre való fogadás a versenyen egy újabb élményt és feszültséget adhat. Bárki, aki érti hogyan működik a lóverseny, fogadhat az eredményre. Törekedjen arra, hogy a lehető legjobban megértse ezt a sportágat, mielőtt fontolóra veszi a fogadást.

Ha már biztos benne, hogy jól megértette a lóversenyt és annak működését, akkor bizalommal fogadhat a versenyek eredményére. Az alábbiakban felsoroljuk a lóverseny fogadások leggyakoribb formáit. Ezek azok a fogadások, amelyekhez az új játékosok jó, ha ragaszkodnak, amíg ki nem ismerik magukat a lóversenyek terén.

Győzelem

Ez a fajta tét a leggyakoribb, amelyet a legkönnyebb megérteni. Ez a fogadás egy egyszerű tét arra, hogy Ön szerint ki nyeri a versenyt. Ha a kiválasztott ló befutó pozícióban végez, akkor megnyerte a fogadást. Használhat olyan weboldalakat, mint a sportfogadas.net a legfrissebb esélyekről, hírekről, Sportfogadási Bónuszokról és tippekről, amelyeket a játékosoknak ismerniük kell.

Kép: Mateusz Górka

Helyezés

A ló helyezésére való fogadás annyit jelent, hogy arra fogad, hogy az adott ló az első vagy a második helyen végez. A tapasztalatlan szerencsejátékosok számára a hozzáadott biztonság teszi ezt csábítóbb fogadási lehetőséggé, mint azt, hogy ki nyeri meg a versenyt. Semmi sem frusztrálóbb, mint nézni a lovat, akire fogadott, ahogy a verseny nagy részében tartja vezető pozícióját, csak hogy aztán a végső akadálynál veszítsen. Ha a ló helyezésére és nem pedig a győzelmére fogad, akkor is pénznyereményben részesülhet, ha a ló megbotlik és elesik az utolsó szakaszon.

A lóversenyekre való fogadás elég egyszerű. Azonban, mint minden sportnál, itt se tegyen le pénzt addig, amíg nem biztos benne, hogy érti a sportág minden csínját-bínját.

A top 3 befutóra fogadás jó lehetőség a kezdők számára, mivel nem kell pontosan meghatározniuk, hogy a ló milyen helyezést ér el. Ha már jobban ismeri a lovakat és a zsokékat, akkor ambiciózusabb fogadásokat is tehet.

 

Hozzászólások