Beszámoló- COUNT ANDRÁSSY POLO CUP- 2021.09.26.

A csodálatos szép Váli-völgyi MAGYAR POLO CLUBBAN, látványos körülmények fogadták a kilátogató közönséget. E kupa idén is Steiner Attila államtitkár fővédnökségével került megrendezésre. A lovas csapatok látványos küzdelmekkel szórakoztatták a prominens nézőket. (Ilyet csak a Pretty Woman filmben láthatott a nagyközönség.)

Beszámoló- COUNT ANDRÁSSY POLO CUP- 2021.09.26.
A kupát a Magyar Polo Sport 1875-től való megalakításában résztvevők (így legfőképpen gr. Andrássy Géza és a család 8 pólójátékos tagjának, valamint a többi híres személy) emlékére rendezik.
Így hivatalos meghívottak az ő leszármazottaik is, ahogy a jelenlévő II. Leka trónörökös, gr. Apponyi Gyula dédunokája. Ahogy Dienes Oehm Tivadar az 1936-os IV. helyezett Magyar Olimpiai Polo Csapat tagjának az unokája is. (Lásd még több információ www.magyarpoloclub.hu )

Beszámoló- COUNT ANDRÁSSY POLO CUP- 2021.09.26.Sok más híres személy is megtisztelte részvételével a póló versenyt. Így a BALÁZS-DIÁK TUDÁSKÖZPONT képviseletében Farkas Bertalan úrhajósunk is, aki a Szojuz űrhajó indítókulcsát adta át a helyezett magyar csapatnak. (Ez évben ez még nem járt űrutazási lehetőséggel, de talán jövőre)

Beszámoló- COUNT ANDRÁSSY POLO CUP- 2021.09.26.A napsütéses időben a vendégek megkóstolhatták a finom hazai borokat (Etyeki KÁLNA PINCÉSZET BRUT NATURE pezsgőjét, TRIFECTA WINE TOKAJI FURMINTJÁT, SZIGETCSÉPI GÁL PINCÉSZET KÉKFRANKOS ROSÉ borát, Maul Zsolt SERAF vörösborát), a 383 KOJÁRI ÁSVÁNYVIZET, a VÁLI PÉKSÉG pogácsáit, a Tabajdi RÁCZ BIRTOK csemegeszőlő fürtjeit.
Megtekinthették a BMW Wallis legújabb gépjárműveit, ahogy MAGYAR NEMZETI
BALETTINTÉZET növendékeinek csodaszép előadását is. A MAGYAR POLO CLUB lovait
is ki lehetett próbálni a klubban működő lovas oktatók segítségével, ahogy walking
mallett póló szabadütés versenyt is rendeztek.

Beszámoló- COUNT ANDRÁSSY POLO CUP- 2021.09.26.Nagy sikert aratott a FLYCOOP pólópályára leszálló helikoptere, melynek felvétele hamar elterjedt a TikTok nézők között.
Llambi Edgardonak is köszönhetően a döntő mérkőzést és a kupát a La Republica csapat nyerte.
Az MPC PROFESSIO csapat pedig Rincon Márton aranygóljának is köszönhetően 7:6-ra nyert a Szlovák csapat legyőzésével. Utóbbiak a LOVAS BIBLIA könyvet kapták ajándékba vigaszul.
A póló klubba várnak szeretettel minden érdeklődőt a hozzáértő lovas és lovaspóló oktatók. +36 20 448 6738

A LOVAS BIBLIA című könyvet IDE KATTINTVA éred el.

Forrás és fotó: Magyar Polo Club
Frissítve: 2022.09.05.

Hozzászólások