Egyed László II. helye Florestiben! Nemzetközi eredmények!

Military eredmények a közelmúltból nemzetközi versenyeken. 

Egyed László és Erdős Dorina a romániai Florestiben járt a hétvégén.

Egyed László CCI**-L kategóriában; OBORAS SHUT IT OUT nevű új lovával a 2 helyen végzett, ezzel a magyar bajnoki döntőre is minősült. Csapattársa és tanítványa Erdős Dorina a nyitott „A” kategóriában győzni tudott CANOPY nevű lovával.

Noémi Dörfer így nyilatkozik az angol versenyről:

„…. Augusztus 27/28 Wellingtonban két lóval indultam a rövid CCI***-S nemzetközi versenyen. Mind kettő sikeresen felminősült a 3* -os szintre, 72 induló közül az 5 / 26 ik helyen végeztünk…”

„….STARKEY-val az ugratásnál egy verőhiba és a terepen néhány időhibapont, a díjlovagló eredményem; 46.4 hibaponttal a 26. helyen zártunk.”
“SIRI-vel viszont az ugratásnál egy verőhibával megnőtt a díjlovagló eredményem 33.1 hibapontra 37,6: így az 5. helyen zártunk.”

“A következő héten OSTERON-ba /Anglia/, Sergengethi-vel hosszú CCI***-L-ben, míg Piltown Harri-val CCI***-S-ben szeretnék indulni.…..”

Instagrammon összeálítottam egy kis videót: https://www.instagram.com/p/Ch70jQjIQ0Q/

Hock Zsófia Olaszországban Palmanovában turnézott.

Így beszélt a versenyről:
„’…..Első külföldi versenyünk Olaszország-Palmanova
Valival Pénteken sikerült 71%-ot lovagolnunk CCI**L-os versenyszámban, 29 hibaponttal vártuk a Szombatot, amit hibátlan, időn belüli tereppel meg is tartottunk. (3 hely)
Sajnos a Vasárnap már nem a mi napunk volt, harmadik helyről a hetedikre csúsztunk 19 indulóból. Vali szuper volt, sajnos én izgultam el. 41 hibaponttal zártuk a versenyt.
Indikátorral CCI*-os versenyszámban 44 indulóból 18. helyen zártunk hibátlan időn belüli tereppel. Ez volt élete második CCI*-os versenye, és számunkra nehéz kombinációk vártak a terepen, 44 hibaponttal zártuk a hétvégét.
Nagyon büszke vagyok mindkét lóra, sok tapasztalatot szereztünk ….”

Müller Nicolas Csehországban, BOROVA-ban versenyzett.

CCI***-S-ben a 25 induló párosból a 8. helyen végzett, Mandoble nevű lovával.
A múlt heti Pamalovai olasz versenyt sajnos a CCI***-S-ben a versenyt feladni kényszerült.

Kaizinger Balázs is lovagolt a hétvégén;

másik lovával a németországi amatőr bajnokságban Münster-Handorf-ban CCI***-S kategóriában. A HERR COOLES CLASSIKO nevű lovának a 4/b akadályon történő kétszeri megállása és a jelentős időtúllépés miatt (42 mp) a mezőny hátsó felébe csúszott a terep után. A második kondi vizsgán nem engedték át a bírók, így a versenyt nem tudta befejezni.

GRATULÁLUNK VERSENYZŐINKNEK! További sikeres versenyeket!

2022.09.28.
Kép: Canva
Forrás: military.lovasszovetseg.hu

Hozzászólások