Ifj. Kövy András az élmezőny mögött Lierben, Vándor Zsófia a legjobb magyar lovas Ebreichsdorfban

A vasárnap késő délután belgiumi Lierben rendezett nemzetközi díjugrató verseny nagydíját a holland, Harrie Smolders Uricas V/D Kattevennen nevű lovával nyerte meg.

Ifj. Kövy András az élmezőny mögött Lierben, Vándor Zsófia a legjobb magyar lovas Ebreichsdorfban

A szokatlanul nagy alapterületű fedeles lovardában (90×45), ifj. Kövy András Faquitol S-el a nagydíjban is helyt állt, hiszen öt hibaponttal az élmezőny mögött zárt.

Eredménylista: https://results.equi-score.de/event/2021/16959/en/resultlist/18

Az ebreichsdorfi nemzetközi díjugrató versenyen a házigazdák mellett a magyar lovasok képviseltették magukat a legnagyobb létszámban. A Gold Tour péntek, szombati számában Dömse Tamás Conquistadorral érte el a legjobb magyar eredményeket, míg a nagydíjban Vándor Zsófia Quintus-szal végzett a helyezettek között, négy hibapontos teljesítménnyel.

Vasárnap az utánpótlás korosztályokban is jók voltunk, a gyermekeknél első lett Sáli Csenge Jácinttal, az ifjúságiaknál Pataki Anna Dorottya PM Cascavellel míg az U25-ös fináléban negyedik lett Prikler Szilárd Hopefully nyergében.

A hétvége huszonöt versenyszámban magyar győzelmek és helyezések sokaságához gratulálunk lovasoknak és ló tulajdonosoknak és az edzőknek!

Eredménylista: https://results.hippodata.de/2021/2062/html/en/hippodata/index.html

2021. 11. 08.
Forrás: dijugratoszakag.hu
Kép: Canva

Hozzászólások