Díjlovagló edzőtábor Szokola Csaba sportedzővel

DÍJLOVAGLÓ EDZŐTÁBOR
SZOKOLA CSABA SPORTEDZŐVEL

Az edzőtábor helyszíne: Segesd (Somogy megye)
Az edzőtábor időpontja: 2009. Március 21-22

AZ EDZŐTÁBOR MINDEN SZAKÁG ÉS MINDEN LOVAS SZÁMÁRA NYITOTT!

SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT!

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:
06-20-9911-228 vagy 06-20-3991-502
E-mail: beta666@t-online.hu

A kép illusztráció

Szokola Csaba bemutatkozása

Szokola Csaba vagyok Körmenden születtem. Általános iskolai tanulmányaimat a Kölcsey Utcai Általános Iskolában végeztem! Hat éves koromtól kezdve az általános iskolai éveim alatt is aktívan lovagoltam Petróczi Katalin segítségével! Szenvedélyem a lovak és lovaglás iránt minden nappal az életem részévé vált. Ezért a tovább tanulásom is ennek jegyében folytatódott.

A középiskolát Kaposváron a Pannon-Lovasakadémia és Mezőgazdasági Szakközépiskolában végeztem, ahol érettségit szereztem és plusz egy év elvégzésével technikusi vizsgát tettem. Az iskola keretein belül a nyári gyakorlatokat a Gyűrűsi Gidrán Ménesben töltöttem. Majd a ménes belovaglójaként minden nyáron és hétvégeken ott dolgoztam.

Egy a ménesben felállításra került állami tulajdonban lévő ménnel kezdtem versenyezni. Mindjárt az első évben az Ifjúsági Országos Bajnokságon ezüstérmesek lettünk, és más szép sikerekhez segített hozzá ez a mén! A technikusi éveim alatt egy zalaegerszegi vállalkozó hozzám küldte kiképzésre a lovát, ezzel a lóval 2 évet versenyeztem és sok sikert hozott.

Eközben, felvételt nyertem a Kaposvári Egyetemre. Majd 2003-ben családi spórolt pénzből sikerült megvásárolnunk Carneval nevű lovamat. Mellyel kezdetét vette közös fejlődésünk és sikersorozatunk.
Jelenleg a Kaposvári Egyetem, végzős agrármérnök-tanár szakos hallgatója vagyok, lovammal jelenleg Kaposváron egy magánistállóban készülök a versenyekre. Hatalmas szakmai megtiszteltetésben van részem, mivel öt éve az ország legjobb lovasa és edzője, Dallos Gyula foglalkozik velem, aki nemzetközileg az egyik legnagyobb szaktekintély!

Eredményeim az egyesületünk honlapján olvasható:  http://hegyaljailovas.gportal.hu

Frissítve: 2024.01.23.
Fotó: Canva

Hozzászólások