Busi Sándor verhetetlen volt az amatőr középdöntőben is, Hermann Zsófia 8,5 ponttal legjobb a gyermekeknél

Szombaton a középdöntőkkel folytatódott a szilvásváradi Lipicai Lovasközpontban a 2021/2022-es szezon fedettpályás díjugrató döntője. 

A gyermek kategóriában figyelemre méltóan magas, 8,5 ponttal, a hortobágyi, Hermann Zsófiáé lett az első hely, aki LNS Cassianát lovagolta.A Connemara lovasklub lovasnője, Sáli Csenge 8,1 ponttal Jácint nyergében lett a második, míg holtversenyben három 8 pontos lovagolhatott be az eredményhirdetésre a harmadik helyen, Gubicza Dorottya, Nagy Nóra Jázmin és Fábián Johanna.

Az amatőr lovasok középdöntőjében a domaszéki, Busi Sándor ismét győzni tudott magabiztosan előzte meg Pomme-Pomme nyergében, a második helyezett Fenyves lovasklub színiben versenyző, Mikó-Vécsey Nórát és Serafina nevű kancáját. A Pasaréti Honvéd Lovasa Márki Zoltán, a szürke H-C.S.R.Centeré lett a harmadik hely, míg negyedik Varga Zoltán tanítványa, Varga Zsóka, ötödik helyen végzett Dunai-Kovács Lilla és hatodik, Boda Szinta.

A Fedettpályás Döntő minden kategóriájában az elődöntő és középdöntő A szabály szerinti hibapontjait viszik tovább a lovasok a vasárnapi döntőbe, ahol a legjobb harminc páros állhat starthoz. A gyermek kategóriában tizenkettő, az amatőr kategóriában hatan fogják hibapont nélkül megkezdeni a vasárnapi finálét.

2022. 03. 26.
Kép: Canva
Forrás: dijugratoszakag.hu

Hozzászólások