3 milliárdot nyerhetsz Európa legrangosabb lóversenyével

Október első vasárnapja nagy nap az európai lóversenyben. Ekkor rendezik a kontinens legnagyobb pénzdíjazású versenyét, a Prix de l’Arc de Triomphe-ot, melyben a bolygó legjobb lovai és zsokéi küzdenek 5 millió euróért. Te is versenybe szállhatsz, s a Szuper Jackpottal idén 3 milliárd forintot kaszálhatsz! Hol és hogyan? Mutatjuk:

Szombaton indul a Prix de l’Arc de Triomphe Longchamp-ban, Párizsban. Az úgynevezett Arc hétvége két versenynapból és 15 futamból áll, köztük 9 Group 1-es besorolású. Vasárnap délután rajtol az álomfutam, mellyel Te is millárdos lehetsz!

Az álomfutam: Prix de l’Arc de Triomphe

A Prix de l’Arc de Triomphe minden év október első vasárnapján hozza lázba a lóversenyvilágot. A francia Group 1-es versenyben a hároméves, vagy annál idősebb telivérek, kizárólag mének és kancák állhatnak rajthoz. Heréltek nem versenyezhetnek. A 2400 méteres távot gyeppáján, kivételesen gyorsan teljesítik: a 2,5 perces futamban nem ritka a 68 kilométer per órás sebesség.

2015-ben a verseny a befutóegyenesben dőlt el és a hároméves Epsom Derby-t, valamint még két másik Group 1-es versenyt nyert Golden Horn magabiztos győzelmét hozta. A verseny után sokan úgy nyilatkoztak, hogy ez volt talán a zsoké, Frankie Dettori hosszú karrierjének egyik legjobb lovaglása, aki pedig már több mint 240 Group 1-es győzelmet szerzett és ezúttal negyedik alkalommal nyerte meg az Arc de Triomphe-ot.

Ez a futam volt Trêve utolsó futása is, aki a 2013-as és a 2014-es verseny nyerteseként állt starthoz ám a triplázás nem sikerült neki, a negyedik helyről vonult nyugdíjba a francia csodaló.

A 2015-ös Arc de Triomphe győztese: Golden Horn

A Szuper Jackpottal milliárdos lehetsz

Míg eddig havonta egy alkalommal lehetett kiemelt, 3 milliárd forintos nyereményért játszani a Kincsem+ futamra, addig 2016. június 5-től többször, kizárólag a legjobb, nemzetközileg is magasan jegyzett futamoknál elérhető a gigantikus nyeremény, így már a vasárnapi francia díjban is!

A Szuper Jackpotot a korábbi gyakorlatnak megfelelően azok a Kincsem+ játékosok nyerhetik meg, akik eltalálják a versenyben befutó első 5 lovat a helyes befutási sorrendben és a játékszelvényükön szereplő négyjegyű plusz szám megegyezik a verseny közben kisorsolt nyerő számmal.

Rengeteg fogadóhely vár, hogy szerencsét próbálj, kattints a képre és nézd meg, melyik iroda van hozzád a legközelebb:

 

2016.09.28. Kincsempark.hu

Hozzászólások