Szemtelenül jó Casco napszemüveg lovasoknak

Szép dolog a ragyogó napsütésben, vagy egy színpompás naplementében lovagolni, de olykor bizony elkél egy jó napszemüveg, hogy élesen lásd az akadályokat, vagy épp a lovad lábai előtt kanyargó ösvényt. A Casco ebben is segít, ugyanis nem csak kobakjaik, de napszemüvegeik is jó szolgálatot tesznek lovaglás közben. Ha helyesen felelsz kérdéseinkre, most nyerhetsz is egyet.

Még 10 képünk van a szemtelenül jó Casco napszemüvegekről. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Casco SX-61 Carbonic Bicolor: lásd színesen a világot! 

Hogy mi a fontos a lovasok számára, ha napszemüvegről van szó?

Először is az, hogy hatékonyan védjen a vakító napsugaraktól, ugyanakkor óvja a szemedet az UV sugárzástól. Másrészt az, hogy legyen rendkívül strapabíró, hiszen sosem tudhatod, mikor ejted le – és hogy hova. Végül pedig az sem árt, ha az a napszemüveg kényelmes és mutatós is.

A jó hírünk az, hogy a Casco SX-61 Carbonic Bicolor napszemüvege mindhárom kitételnek eleget tesz. Ennél pedig már csak az lehet jobb hír, hogy most akár nyerhetsz is egyet. 

A Casco SX-61 napszemüvegeket a korábbi 5 mellett már 4 új színben is megvásárolhatod. 
Még 10 képünk van a szemtelenül jó Casco napszemüvegekről. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Divatos sportszemüveg lovasoknak

Az SX-61 BiColor egy divatos szabadidő- és sportszemüveg egyben. Helyesebben mindjárt kilenc, hiszen kilencféle színváltozat közül választhatod ki a kedvenceidet.

Funkcióját tekintve sportszemüveg, de sportos városias dizájnnal. Színei és fiatalosan sportos formája miatt az SX 61 Carbonic Bicolor napszemüveg a divatorientált lovasok stílusos és kényelmes kiegészítőjeként is megállja a helyét. 

Első pillantásra a kívülről klasszikus matt fekete borítás tűnik fel, a szemüveg belső oldala viszont friss és feltűnő színek kombinációjával szakít a hagyományos trendekkel. Kiváló minőségű vízlepergető lencséi páramentesítő réteggel vannak bevonva, aminek köszönhetően az SX61 Carbonic Bicolor mindig kristálytiszta, éles látást, valamint 100%-os UV védelmet biztosít. 

A Casco által kifejlesztett FLEXfit technológiával megalkotott ergonomikus szárak és a speciális összetételű műanyagból készülő keret rugalmasan illeszkednek minden fejformához. 

A Casco SX-61 napszemüvegeket idéntől a fenti négy új, divatos színben is megvásárolhatod. 
Még 10 képünk van a szemtelenül jó Casco napszemüvegekről. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Több, mint hétköznapi napszemüveg:

 • Nem törik: Kiemelkedően strapabíró, ütésálló lencse, mely szemedet is védi a külső fizikai behatásoktól. A carbonik lencse különleges anyagának köszönhetően nem tud szilánkosra törni
   
 • Ultrakönnyű polikarbonát lencse: 50%-kal kisebb súly, mint az átlagos műanyag esetében
   
 • Csökkenti a szem fáradékonyságát
   
 • Kristálytiszta, torzításmentes látást biztosít
   
 • Kiemeli és fokozza a kontrasztot
   
 • Öntisztuló, víztaszító bevonat
   
 • Hosszú életű, karcálló felület 
   
 • 100% UV szűrés
   
 • FlexFit keret és szár: A kiváló minőségű speciális műanyagnak köszönhetően rugalmasan illeszkedik minden fejformához, még a leghidegebb időjárási viszonyok mellett is. Ergonomikus kialakítású kényelmes szárvégek, hogy ne fájjon a fejed.
   
 • Stílusos fém Casco embléma valamint fényes és matt felületek kombinációja fokozza az exkluzív összhatást.
   
 • Prémium minőségű tasak a szemüveg tárolásához és tisztításához

Ha mindez nem lenne elég, akkor napszemüvegedet a Casco-tól akár csúcsminőségű, fényre sötétedő, polarizált lencsékkel is beszerezheted. A Vautron Automatic lencsék másodpercek alatt alkalmazkodnak a változó időjárási- és fényviszonyokhoz, ráadásul a csillogó nedves aszfaltról, vízfelszínről, hóról visszatükröződő vakító fény nem jut át a lencsén.

Ezt tudja a Casco Vautron lencsékkel ellátott napszemüvege – a kép kattintással nagyítható

A Casco SX-61 BiColor napszemüveg ajánlott fogyasztói ára 16.900 Ft, míg Vautron lencsékkel rendelkező nagytestvéréé 33.900 Ft.

CASCO: az európai sisakmanufaktúra

A családi tulajdonban lévő német CASCO cég kizárólag prémium minőségű fejvédők gyártására fókuszál, melyek a legmagasabb szintű védelmet, funkcionalitást és kényelmet biztosítják. Ám a CASCO több, mint egy kivételes dizájn-koncepció: az egyedi formavilág és exkluzív megjelenés mellett jól átgondolt fejlesztések sora teszi a céget Európa egyik vezető sisakmárkájává.

A CASCO termékpalettáján az egyedi kerékpár-, lovagló- és sísisakok mellett saját fejlesztésű síszemüvegek, valamint fotokromatikus napszemüvegek is megtalálhatók.

Olimpiai bajnokok fejlesztik és tesztelik a CASCO termékeit 

Az elmúlt években a cég számos saját szabadalommal hívta fel magára a nemzetközi szakma figyelmét. A márka sikerei egyenes következményei az állandó fejlesztésnek, a szigorú terméktesztelésnek. Emellett a CASCO többek között számos olimpiai és világbajnokot is bevon az új termékek fejlesztésébe. 

Stílusos védelem

A CASCO prémium minőségű lovas kobakjai megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak és az új VG1-es szabványnak, mindemellett a cég a „The Style of Protection” mottó szellemében a divatos megjelenésre is kiemelt hangsúlyt fektet. 

És aki Casco SX-61 BiColor napszemüveget nyert:

Krizsa Olívia Vivien

 

Játékszabályzat

1. A játék szervezője

A nyereményjáték szervezője a Pegazus Online Média Kft.

2. A nyereményjátékban való részvétel feltételei

2.1 Engedélyezett résztvevők

A nyereményjátékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki kitölti a fenti "Nyerj egy SX-61 Carbonic Bicolor napszemüveget a CASCO-tól" űrlapot. 

18 év alattiak nem vehetnek részt a nyereményjátékban.

2.2 Nem engedélyezett résztvevők

A Játékban NEM vehetnek részt a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói, valamint egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói.

2.3 A játék időtartama

A sorsolásban azok a járékosok vesznek részt, akik 2017. június 2-án 23:59-ig kitöltik a "Nyerj egy SX-61 Carbonic Bicolor napszemüveget a CASCO-tól" űrlapot.

A sorsolás eredményét 2017. június 6-án 16:30-ig közli a nyertessel a nyereményjáték szervezője.

3. A játék lefolyása, nyeremény

3.1 Nevezés

A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik: A Játékos kitölti a "Nyerj egy SX-61 Carbonic Bicolor napszemüveget a CASCO-tól" űrlapot. 

3.2 Nyeremény

A nyeremény (1 db Casco SX-61 Carbonic Bicolor napszemüveg) "Nyerj egy SX-61 Carbonic Bicolor napszemüveget a CASCO-tól" űrlap kitöltői között sorsolja ki a szervező.

3.3 A nyeremény átvétele

A győztes Játékost a "Nyerj egy SX-61 Carbonic Bicolor napszemüveget a CASCO-tól" űrlapon megadott e-mail címen értesítjük. A Főnyeremény másra át nem ruházható és készpénzre nem váltható. A nyertes Játékos a feladó e-mail címére köteles az Értesítés kézhezvételét követő 3 munkanapon belül visszaigazolni az Értesítést. Amennyiben a nyertes Játékos a fenti határidőn belül az Értesítést nem igazolja vissza, úgy a Szervező tartalék nyertest jelöl ki.

3.4 Hozzájárulás

A Játékos részvételével elismeri, hogy teljes körűen megismerte és megértette a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.

4. Adatkezelés

A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Pegazus Online Média Kft. a játékosok személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye, és a jelen játék lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, továbbá marketingtevékenysége során felhasználja.

2017.05.25. Lovasok.hu

Hozzászólások