Fogathajtó verseny megemlékezéssel

Június második szombatján Monoron mérték össze tudásukat és gyorsaságukat az egyes-, kettes- és pónifogatok. A verseny a Bács-Kiskun megyei bajnoki pontgyűjtő versenysorozat egyik fordulója is volt "C" kategóriában, és egyben megemlékezés a nemrég elhunyt Tóth Lászlóról. A legszebb és legizgalmasabb pillanatokat Török Árpád örökítette meg képekben.

Még 40 képünk van a monori fogathajtó versenyről. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Tóth Lászlóra emlékeztek a fogathajtók

Az áprilisban elhunyt Tóth László nemcsak a hazai fogatsport meghatározó alakja volt, hanem a monori fogathajtó versenyek fő szervezője is.

Még 40 képünk van a monori fogathajtó versenyről. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Tóth László a Monor-Szárazhegy szőlőgazdasági birtokán a világbajnokságokon startolt fogathajtókat köszöntő hagyományos ünnepi találkozók csupa szív szervező-házigazdája, a fogatsport boldogulását, az összetartozást erősítő, baráti társaságokat kovácsoló személyiség volt. Az idei monori megmérettetés őrizte az ő emlékét is, mely örökké élni fog valamennyi versenyző szívében, akik folytatják az általa kijelölt utat.

Török Árpád amatőr fotós galériája mesél a 2016-os monori fogathajtó versenyről. Ha kedvet kaptál, jövőre nézd meg élőben is!

2016.06.14.
Török Árpád

Hozzászólások