Lovardák jelentkezését várjuk a Lovasok.hu támogató programjának keretein belül!

Jól tudjuk, hogy az elmúlt pár hónap óriási terhet jelentett a lovas élet meghatározó szervezeteire: a lovardákra. Hiszen minden változás, ami a lovas közösséget, mi több, a mezőgazdaságot érinti, valamilyen módon befolyásolják a lovardák mindennapi életét, akik nem csak a lovak jólétéért vállalnak felelősséget, de egy fontos kommunikációs színtér szerepét is betöltik.

Nem lehet előre megjósolni, hogy pontosan mit hoz a jövő, azonban közös összefogással tehetünk érte, hogy minél kevesebb legyen a bizonytalanság, minél felkészültebben nézzünk elébe az előttünk álló időszaknak! Magyarország vezető lovas portáljaként szeretnénk felvállalni az összefogást biztosító szerepet, amellyel úgy véljük, nagy mértékben tehetünk a lovardák kedvezőbb helyzetéért! Szeretnénk, ha minél több hasznosítható információt juttattathatnánk el számtokra, ha üzeneteitek még hatékonyabban közvetíthetnénk a lovas közösségnek, ha minél igényeitekre szabottabb felületet biztosíthassunk Nektek, akik a lovainkért, lovasokért oly sokat tesztek!

Ha lovardaüzemeltetőként szeretnéd, hogy Neked is segítsünk, töltsd ki az alábbi űrlapot és tedd közzé üzenetünket kommunikációs felületeiden, oszd meg lovas ismerőseiddel támogató programunk sikerességéért!

2020.08.05. Frisch Andrea, Lovasok.hu, fotó: Pixabay.com

Hozzászólások