Fedeles lovarda, ami több, mint egy csarnok

Annak ellenére, hogy az új lovarda acélszerkezetes, mégis jól illeszkedik a Szigetcsépen található lovasfarm környezetébe. A Frisomat Sigma típusú csarnokával a tájba illesztés is megvalósult.

Tájba illeszkedő fedeles

A Pilis csendes erdei környezetébe esztétikusan illeszkedik a Miszori család új, acélszerkezetes lovardája. Az építtető célja nemcsak egy száraz, fedett, lovaglásra alkalmas csarnok építése volt, de fontos szerepet játszott a tágas, világos belső tér iránti igény, valamint a barátságos, a tájba simuló, külső megjelenés is. A Frisomat Sigma típusú csarnoka erre tökéletesen alkalmasnak bizonyult.

A horganyzott acélszerkezet, a felhasznált burkolatok és a beépített tető-felülvilágító sávok mind a cél megvalósítását szolgálják. A rekordidő alatt megépített csarnok mellett helyett kapott egy szintén acélszerkezetes tárolóépület is, ahol a lovagláshoz szükséges kellékek, felszerelések és némi takarmány nyert elhelyezést. Sőt, még egy pihenőhelyiség kialakítására is lehetőség nyílt.

Egy csarnok, mely szárazon tartja a lovasokat

A szigetcsépi fedeles lovarda méretei (szélesség: 20 m, hosszúság: 52 m, ereszmagasság: 4.5 m) lehetővé teszik akár nemzetközi versenyek rendezését is. A teljes acélszerkezet pontosan előre gyártott és furatolt, horganyzott szerkezeti elemekből készült, melyek a helyszínen, csavaros kötésekkel vannak összeszerelve. Szerelés közben semmiféle vágás, furatolás, hegesztés nem történik, ami nagyban meggyorsítja a kivitelezést, egyben csendes és környezetkímélő.

Légiesen elegáns lovarda

A csarnok nemcsak a szél és az eső ellen óv, de barátságos környezetet teremt lónak és lovasának egyaránt. Látogass Szigetcsépre és győződj meg erről saját szemeddel is! Ha Te is ilyen modern és elegáns fedeles lovarda építését tervezed, kérj ajánlatot a Frisomat Kft.-től!

Elérhetőségek és ajánlatkérés

Frisomat Kft. 
8600 Siófok,
Csárdaréti út 5.
Tel.:
+36 84 323-333

+36 30 916-0916
+36 30 229-2827

2016.07.28.
Frisomat.hu

Hozzászólások