Izomtömeg növelés Equimins táplálékkiegészítőkkel


Equimins Hungary
AB-ORIGINAL KFT.
9200 Mosonmagyaróvár
Kossuth Lajos utca 31.
+36 30/979 6578
+36 30/226 9956

Kreatin vagy Kreatin Monohidrát por és Muscle Toner izomfejlesztő oldat

Az arányos és jól felépített izomzat nagyon fontos kritérium. Több lófajtánál, pld. a Quarter és Paint lovaknál alapvető elvárás. Az izomzat vizuális értékelése az alkar, a szügy, a váll, lapocka, az ágyék, a far, a térd, és az alcomb részén történik. A mai irányzat szerint az izomzat legyen szálkás, tiszta, jól-meghatározott. Az izomzat kellő mértékét az adott fajta standardja határozza meg. Egy arab vagy telivér ló esetében a jól izmoltság foka teljesen eltérő egy félvér vagy esetleg hidegvérű fajtáétól.

A lovaknak az izomzat és jó kondíció eléréséhez ugyanúgy szükségük van kardio-és izommunkára is. A test egy izmának a növelése a teljes izomzat növekedését eredményezi. Például a hátsó rész izomzatának növeléséhez először meg kell erősíteni a hát és a hasizmokat. Ezek az izmok szükségesek ahhoz, hogy egyensúlyban tudjon a ló dolgozni lovas alatt is.

Hogy lehet elérni, hogy lovunk jól izmolt legyen? Nyilván a genetika is fontos szerepet játszik, de vannak módszerek, amelyekkel tudjuk a lovak simaizom tömegét növelni, valamint lovunkat fizikailag jobb kondícióba hozni.

Először is nagyon fontos, hogy a lova jó minőségű szemes és szálas takarmányt kapjon, és mindig álljon rendelkezésére friss víz. Ezek után szerepet kaphatnak az izomtömeg növelő táplálékkiegészítők is.
Néhány fontos tanács:

  • Bármilyen edzés előtt és után, mindig lépéssel melegítsen be és vezesse le a munkát.
  • Vegye figyelembe, hogy milyen talajviszonyokon dolgozik. A puhább talaj jobb a ló csont –és ízületi szerkezetének is.
  • Futószárazáshoz használjon legalább 8 méter hosszú futószárat és dolgozzon minimum 6 m sugarú körön.
  • Használjon cavalettit futószárazáskor is.
  • Az aquaterápia kiváló kondícionáló módszer. Ha lehetősége van, használja ki ezt is.
  • Emelkedőn és lejtőn történő munka is segít az izomzat alakulásában. Ha ezt a feladatot a földről végzi, soha ne álljon közvetlenül a ló elé.
  • Ne terhelje túl a lovat! A megfelelő kondíció eléréséig csak pár perces kemény munkával kezdje. FOKOZATOSAN növelje a munka időtartamát.
  • Mindig adjon időt a lovának a levezetésre és engedje, hogy a nyugalmi állapotot elérje mielőtt megetetné vagy itatná.
  • Ellenőrizze, hogy lovának nincs-e izom fájdalma vagy esetleges sérülése.
  • Legyen következetes. Napi tíz perces rendszeres edzés jobb, mint a heti egy óra.

Az izomtömeg növelő táplálékkiegészítőket kellő körültekintéssel használja. Az Equimins által ajánlott kiegészítők, a Kreatin por és Muscle Toner oldat használata gondos alkalmazás mellett hamar látványos eredményt produkál és alkalmazásuk veszélytelen. Ezeket a termékeket 2012 november hónapban akciós áron kínáljuk kedves vásárlóink számára a webáruházi rendelések esetén.

Kreatin vagy Kreatin Monohidrát por

A Creatin (vagy kreatin) természetes aminosav, amely segít a sovány izmok esetében az izomzat felépítésében és sok energiát biztosít. Hasznos a tejsav felhalmozódás (izomláz kialakulása) ellen is. A kreatin egyike azon táplálékkiegészítőknek, mely igazán látványosan, gyorsan és biztonságosan fejti ki hatását. Az egyik fő hatása a vázizomzat energiával történő jobb ellátása, ami lehetővé teszi a hosszabb és keményebb edzést. Az erő nő, a teljesítmény javul, az izmok teltebbek és nagyobbak lesznek. Lehetővé teszi a hosszabb, nagyobb erőkifejtéssel járó munkát. Ez ermék minden olyan ló számára előnyös, amely megerőltető munkát végez, versenyeken, bemutatókon vesz részt.

FONTOS, hogy a kreatint csak kúraszerűen szabad etetni 30 napos kúrában az első 5 napban napi 20 grammot, majd utána napi 10 grammot. Csak munkában lévő lovaknak adja, etetését a reggeli élelemmel javasoljuk! 30 napos használat után legalább 30-40 nap szünetet kell tartani. Az izomtömeg látványos növekedését fogja észlelni.

Összetétel: 99,9% tiszta kreatin

Muscle Toner – Muscle Toner izomfejlesztő oldat

Természetes táplálékkiegészítő a lovak egészséges izomfejlesztéséhez. A Muscle Toner fantasztikus termék, ha gyorsan akarunk izomzatot építeni olyan lovon, amelyet eddig elhanyagoltak vagy egyszerűen csak nem néz ki jól. A Muscle Toner segít gyorsan, megfelelő izomzatot felépíteni a megfelelő munka mellett és segít az állóképesség növelésében is.

A Muscle Toner  a rizskorpa-olaj Gamma Oryzanol (Cycloartentyl ferulate) és kreatin tartalma miatt  könnyen felszívható a gyomor és bélrendszerben. Növeli az állóképességet, feljeszti a gyenge izmokat és kiváló hatása van az általános megjelenésre. A Gamma Oryzanol-t a rizsmag csírájából nyerjük és a legfőbb tartalma a ferulic sav szteroid észtere.  A Muscle Toner több, mint 98% Gamma Oryzanol tartalmú. A kreatin természetes aminosav, amely az izomfelépítésben kap nagy szerepet. Hasznos a tejsav felhalmozódás ellen is.

A Muscle Toner folyamatosan használható, napi 15 ml adagolással. A 15 ml tartalma: Gamma Orayzanol-1365 mg, Kreatine-450 mg, Citromsav-15 mg


 

2017.11.03.  Forrás: Equimins Hungary 

Hozzászólások