Izomláz


Equimins Hungary
AB-ORIGINAL KFT.
9200 Mosonmagyaróvár
Kossuth Lajos utca 31.
+36 30/979 6578
+36 30/226 9956

Equimins Dee-Tye & Drink Liquid:
Izomláz “Tying-up” szindróma – elleni oldat

Ez a termék azon lovak számára javasolt, amelyek erős igénybevételnek vannak kitéve és fennáll esetükben a kiszáradás (dehidráció), az izomláz, “Tying-up” szindróma (Azoturia), vagy a bénulásos izomfestékvizelés (Rhabdomyolysis) veszélye. Az oldat elősegíti, hogy a lovak többet igyanak és a vizelet ürítésének enyhe fokozásával gyorsítja a tejsav kiürülését, valamint támogatja az egészséges izomműködést. A “Tying-up” szindróma egyik lehetséges oka hogy a lovak nem isznak eleget. (pld. távlovaglás, hosszabb túrák esetén) és kiszáradnak. Ez a kiegészítő segít abban, hogy a lovak többet igyanak, így elkerülhetik az izmok megmerevedését, amely a teljesítményüket is csökkenti. A számos egyéb alkotórész is elősegíti az izmok működését.

Fontos természetes antioxidáns tartalma, nyomelemek, ásványi anyagok, sólk, D-alpha Tocopherol acetate (amely az E-vitamin forrása), szelén, citromsav – mindez cseresznye ízesítésű oldatban. Savós patairhagyulladás esetén kiegészítő kezelésre is javasolható.

Összetétele:
Víz, szorbitol, citromsav, yucca kivonat, sárga gyömbérgyökér (kurkuma), cink, mangán, kálium, nátrium, glicin, E vitamin, szelén, réz, cseresznye ízesítő, xantángumi (természetes poliszacharid). Nem tartalmaz a Jockey Club és FEI által betiltott anyagokat.

  • Adagolási javaslat: 30 ml / nap vagy kemény edzés vagy verseny után közvetlenül 50 ml  táplálékra vagy a ló szájába öntve.

  • Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C közötti hőmérsékleten, fénytől védve. Használat előtt felrázandó. Gyermekektől távol tartandó.

  • Kiszerelés: 1 literes (EH 382) flakonban. Az 1 liter Dee-Tye & Drink Liquid 30 ml adagolással 33 adag.

  • Ára: Az 1 liter jelenlegi ára 13.330,- Ft

 

2017.11.03.  Forrás: Equimins Hungary

Hozzászólások