Közel 2000 Lovasok.hu Olvasó jelent meg a Suttogók című rendezvényen!

Sikeresen lezárult az év legnagyobb lovas rendezvénye, amelyen megannyi pozitív élménnyel, kedves, örök életre szóló emlékkel gazdagodtunk! Nagy örömünkre szolgált, hogy kilépve a Lovasok.hu online kommunikációs csatornái mögül végre személyesen is találkozhattunk Olvasóinkkal!

Nehéz szavakban visszaadni azt a profizmust, a lovak iránti tiszta szeretetet, amely a hétvégi előadáson megelevenedett előttünk. Az előadás azonban ennél sokkal többről szólt, hiszen egy igazán értékes mondanivalót bújtattak mögé: nincs fontosabb egymás megsegítésénél és amit igazán el szeretnél érni, ott nem lesz akadály, amely felett ne tudnál átugrani.

A megható történet végigkísérte sztárvendégeink bemutatóit, amelyek csak még inkább megerősítették az üzenetet azon túl, hogy ismételten bizonyítást nyert, hogy elnyerd egy ló bizalmát, ahhoz a helyes kommunikáció megválasztásán keresztül vezet az út. Hogy Monty Roberts híres szavait idézzem:

„Nem az a nagy tréner, aki rá tudja venni a lovat arra, hogy megtegyen valamit. A nagy tréner arra veszi rá a lovat, hogy meg akarja tenni azt a valamit.”

Igyekeztünk minél több videót, képet, riportot készíteni számotokra, valamint többször is élő adásban léptünk be a kulisszák mögé, hogy azoknak is lehetőségük legyen bepillantást nyerni a hétvégi rendezvényre, akiknek valamiért nem volt alkalmuk megjelenni. Elsősorban Nekik üzenjük, hogy ne keseregjenek, hiszen míg az előadási készületek folytak, megragadtuk az alkalmat és sikerült olyan szoros barátságokat kötnünk, hogy hamarosan újra láthatjuk Őket Magyarországon, a Lovasok.hu szervezésében!

Lovasok.hu-s termékeinkkel közvetlenül Monty Roberts, Lorenzo, Pignon és Kassai Lajos dedikáló sarka mellett jelentünk meg, ahol az előadás után hosszú, kígyózó sorokban várakoztak az emberek, hogy lehetőséget kapjanak néhány szót váltani a világ legismertebb suttogóival!

Nem is nyújtanám tovább a sorokat, hiszen talán minden szónál többet érnek a következő, a Suttogó című rendezvényen készült képeink!
Hamarosan többet is megosztunk Veletek!

Bízunk benne, hogy legközelebb is legalább ennyien velünk tartotok! Érdemes nyomon követni felületeinket, hiszen ne feledjétek rajtunk keresztül számtalan esetben kedvezményesen juthattok be Magyarország legnagyobb lovas rendezvényeire!

2018.12.04. Frisch Andrea; fotók: Haga Zsuzsanna

Hozzászólások