9+1 póni, akiket NE mutass meg a gyermekednek

Egyre több gyermek válik a cuki pónik rabjává, ezért különösen veszélyes manapság a Lovasok.hu eladó lovait böngészni. Napról napra több kiskorú esik áldozatul a családokat sakkban tartó legveszélyesebb alvilági póni bandának. Kilétüket azonban nem titkolhatják tovább. 

A feltételezhetően tíz póniból álló bűnszervezet gyermekek szívét rabolja el örökre. Leggyakrabban tanítási időn kívül csapnak le gyanútlan áldozataikra, akik mit sem sejtve a Lovasok.hu eladó lovait böngészik. 

Az elkövetők közös ismertető jele, hogy aprócska termetűek és egytől egyig elragadóak. Módszerük korábban ismeretlen volt, azonban több hétnyi megfeszített tempójú nyomozásunknak hála, most végre felfedjük az igazságot, és eláruljuk tartózkodási helyüket

Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas képsorunk rendkívül veszélyes lehet a pénztárcákra. Csak saját felelősségre olvass tovább!

Buechbuels Dahlia, ez a 8 éves póni kanca jól láthatóan nem ma kezdte a gyermeki szívek meghódítását:

Tovább Buechbuels Dahlia adatlapjára >>

Csenge 11 éves welsh póni kanca. Célpontjai azok a kiskorúak, akiket elvarázsol a száguldás és a galopp versenyek világa. A 2010-es Nemzeti Vágta Kishuszár futamában az övé volt az első hely, majd a későbbi években is értékes helyezéseket szerzett, a Kincsem Parkban rendezett póni galoppokon is döntős volt.

Tovább Csenge adatlapjára >>

Come on Linus 8 éves herélt, és a kicsit megfontoltabb, a díjlovaglás iránt érdeklődő kicsiket vette célba. A 2013-ban Talentum Kupa döntőben országos negyedik helyzett, 2015-ben Póni Klub haladó díjlovasok döntőjében harmadik helyezett lett, a Pest megyei és Póni Klubos versenyek állandó résztvevője.

Tovább Come on Linus adatlapjára >>

A 10 éves Madame Butterfly egy igazi különlegesség: egy fell póni kanca, aki lobogó tincseivel nyűgözi le a kislányokat.

Tovább Madame Butterfly adatlapjára >>

Mint a képen is látható, Legény, ez a 12 éves hucul herélt szintén elsősorban a lányok szívének elrablására specializálódott.

Tovább Legény adatlapjára >>

Ez a bozontos shetland póni mén fiatal kora ellenére teljes jogú tagja a felderített bűnszövetkezetnek. Különös ismertetőjele, hogy sörénye erős szélben, szakadő esőben és tűző napsütésben is mindig szuper cukin áll.

Tovább a tündéri sheti adatlapjára >>

Prislop Ajándék 2 éves hucul kanca a csapat újonca, aki még csak tanulgatja a szívdöglesztő pillantást.

Tovább Prislop Ajándék adatlapjára >>

Bambi és Matyi, ezek az apró shetik soha nem hezitálnak: a világ végére is elviszik azt, aki beléjük szeret.

Tovább Bambi és Matyi adatlapjára >>

Polli és Csillag nem riadnak vissza a nyilvánosságtól, elsősorban a fogathajtó versenyeken csapnak le gyanútlan áldozataikra. 

Tovább Polli és Csillag adatlapjára >>

Ő pedig itt a csapat kakukktojása, hiszen mamája szamár, a papája póni, de kiemelkedően magas cukiságfaktora miatt a bűnbanda egyik legveszélyesebb tagja:

Tovább az adatlapjára >>

Ha úgy gondolod, hogy ideje véget vetni a fent bemutatott pónik szabad garázdálkodásának, ne habozz. Kattints a Neked leginkább gyanús tettes képére, és kapcsold le, hogy mások szívét már ne rabolhassa el.

2016.01.29. Horváth Annamari, Magyar Dorottya, Lovasok.hu

 

Hozzászólások