keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovassportok   »   Lovaspóló


Summer Cup 2-6 goal PoloTOURNAMENT &
International 2013 Ladies Polo Cup

Lovaspóló Kupát rendeztek 2013.06.28-30-án, Tabajdon


Igen sikeres és szép rendezvény volt a 2013 06 28-30 hétvégn a Tabajdi  Magyar Polo Club-ban. Egyszerre zajlott a 2-6 gólós SUMMER CUP, és a LADIES Tournament.

Jól sikerült „szervezni” az időt. Pénteken a meccsek után megkaptuk az öntözést a pólópályára, szombaton egész nap príma napsütéses idő volt, és este is tökéletes kellemes  idő volt az asado-nál (Argentín grill vacsora). A hölgyek mérkőzése üde színfolt volt. Küzdöttek keményen, és épp olyan kiabálások voltak a pályán, mint amiért minket kritizálnak, mert hangoskodunk a magas adrenalin vérszinttel telítve.

A bírót is éppen olyan „profin” szidták. (Nem mintha helyes lenne e dolog, de legalább megértőbbek lesznek talán ezután). A hölgyeknél az MPC Cassiopeia Pink csapata kiemelkedett a „női mezőnyből” és egy percig sem volt kérdés a győzelme Polina Nazarova irányításával, Verasztó Edit sok góljával, Ivanics Gina pontos 30 yardos ütésével.

A verseny igen érdekesen alakult, mivel a csapatok (az első napi összeszokást követően) kiegyenlítettekké váltak. A végére igen kemény küzdelem zajlott  a Summer Cup (2-6 gólos) csapatai között (lásd első kép) és igen szoros eredmények születtek.

A Cassiopia csapat profi (az előző hétvégi Austrian Open verseny győztes) játékosának Fernandonak is meg kellett küzdenie a csapata győzelemért, bár mindig volt egy kis tartaléka, amit a végén csak bedobott vasárnap a döntő küzdelemben, és tiki-takival (labdával ping-pongozva) bekísérte a labdát  a kapuba háromszor is a 4. chukkerben, és ezzel csapata megnyerte a versenyt.

Végül az MPC Bardon teamnek is sikerült bebiztosította II. helyezését, legyőzve a La Ballena csapatát szoroz küzdelemben. MPC  Tectona mezben játszó csapata lett így a 3. helyezett.

Letölthető eredmények >>

E két nagy hazai versenyt követően jövő héten 3 magyar csapat is megy Ebreichsdorfba. A pólóklubban folytatódnak az edzések és legközelebb szeptember 20-22-én  hétvégén rendezzük meg a HUNGARIAN CUP-ot.

Mind az edzésekre, mind pedig e rendezvényre  is szeretettel várjuk a póló rajongókat!


Képgaléria a
 Summer Cup 2-6 goal PoloTOURNAMENT & International 2013 Ladies Polo Cup
lovaspóló kupáról >>


Programajánló:
Summer Cup 2-6 goal PoloTOURNAMENT &
International 2013 Ladies Polo Cup

Alig ért végett az előző verseny, az Árvízvédelem megsegítésére szervezett jótékonysági árveréssel egybekötött, Budapest Callenge Cup, BMW Diplomats Tournament, máris egy újabb versenyre invitáljuk kedves lovaspóló rajongókat:

2013 június 28-30. között kerül megrendezésre a Tabajdi Magyar Polo Clubban a SUMMER CUP 2-6 gólós nemzetközi lovaspóló torna és nemzetközi női csapat tagokkal a LADIES POLO CUP.

A rendezvény minden lovaspóló rajongó számára ingyenesen megtekinthető!

 A korábbi Budapest Callenge Cup, BMW Diplomats Tournament résztvevő csapattagjai

Résztvevő csapatok:

Ladies Tournament (2 chukers /nap)

  • MPC 1 Ladies Team
  • MPC 2 Ladies Team

2-6 Goal Tournament

  • MPC Tectona Team
  • MPC King DimondTeam
  • El Ballena team
  • Brody team
  • MPC Bardon Team
  • MPC Professio Team

Érdemes ízelítőül megtekinteni még az előző versenyről a profi fotósok által készített gyönyörű felvételeit a BUDAPEST Challenge Polo Cup képgalériájában is.


Még több információ a lovaspólóról és a versenyről: www.magyarpoloclub.hu
Summer Cup 2-6 goal PoloTOURNAMENT & International 2013 Ladies Polo Cup

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés