keresés a lovardák között


Black Caviar továbbra is verhetetlen

Huszadik győzelmével új ausztrál rekordot állított fel

Nincs új a nap alatt. Black Caviar állandó lovasával, Luke Nolen-nel a nyergében nagyon könnyedén, négy és fél hosszal nyerte az 1200 méteres Robert Sangstar Stakes-t harmincezer néző szeme láttára.

A csodakanca egymást követő huszadik győzelmét aratta, amivel új rekordot állított fel Ausztráliában, a veretlenül megvívott futamok tekintetében. Peter Moody idomítottja közel tízhetes pihenő után állt ismételten starthoz a morphettville-i versenyben, a kihagyás azonban egyáltalán nem látszott meg rajta.


„Mesésen mutatott a futamot megelőzően.” - mondta a tréner, majd hozzátette: „Felemelő érzés ennyi embert látni, akik mind azért jöttek el, hogy támogassák a lovat.”

A tervek szerint Black Caviar-t május végén Angliába reptetik, ahol a Royal Ascot meeting zárónapján fog versenyezni. Előtte azonban még egy alkalommal visszatérhet az Adelaide-hez közeli Morphettville-be, ugyanis benevezték a május 12-i The Goodwood futamra.


2012.04.28., Alpári Gergő, Lovasok.hu
Címkék: Black Caviar


KapcsoLódó cikkeink:

Black Caviar rekordot dönthet >>>
Kancák a csúcson >>>
Ausztrál csillagok >>>
A csodálatos Black Caviar >>>

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés