keresés a lovardák között


Lóverseny: Budapest régi - új társasági eseménye

A legendás pesti „lovi” utódjaként, megújult külsővel és szolgáltatásokkal várja vendégeit Budapest lóversenypályája, a Kincsem park. Az egykori tradíciók felelevenítésével, valamint exkluzív, minőségi programok és szolgáltatások biztosításával kívánjuk népszerűsíteni a hazai lóversenysportot és Budapest rangos társasági eseményévé tenni a magyar futamokat.

ÉLŐ közvetítés

- Futamok egész
évben

Ajánlatok cégek részére:

- Multifunkcionális rendezvényhelyszín

- Együttműködési ajánlatunk
cégek részére

A régi pályát 2000-ben kezdték el felújítani, így 2006-ban az újjávarázsolt Kincsem Park, már multifunkcionális lóversenypályaként és rendezvényhelyszínként várja az érdeklődőket. Szerdán és szombaton ügető-, míg vasárnaponként galoppversenyeket rendeznek. A nézők tökéletes kiszolgálását 3500 férőhelyes, modern lelátó, 1000 fő befogadására alkalmas fogadó hall, zárt láncú közvetítő rendszer 73 televízióval, 400 férőhelyes klimatizált panoráma étterem és 8 darab VIP páholy segíti.

A magyar lósport hagyományai hosszú időre nyúlnak vissza. Voltak korszakok, amikor a világ legjobb versenylovai Magyarországról származtak. Budapesten a társasági élet központi eseményei voltak a lóversenyek. A Kincsem Parkot 1925-ben építették, és a maga idejében Európa legmodernebb versenypályája volt.

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés